Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк визнаний одним з «Кращих банків для малого і середнього бізнесу»

22 Червня 2017

Креді Агріколь Банк увійшов у трійку «Кращих банків для малого і середнього бізнесу» у рейтингу щотижневого журналу «Бізнес».

Крім того, Креді Агріколь Банк став одним з ТОП-3 банків у номінації «Кращий продукт для малого і середнього бізнесу», а Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за корпоративний бізнес, СМБ та агрі-агро, відзначена у номінації «Кращий банкір МСБ» серед ТОП-10 банкірів, що отримали за результатами голосування найвищі оцінки за свою роботу в сфері банківського кредитування та обслуговування МСБ.

«Не секрет, що банкіри зараз розглядають агросектор як один з найбільш перспективних напрямів для інвестицій та кредитування. В Україні безліч малих та середніх агровиробників, фермерських господарств. Очевидно, що саме це робить стратегію Креді Агріколь Банку успішною в сфері МСБ, - зазначили автори рейтингу. – Банк з самого початку спеціалізувався на обслуговуванні агросектору і робив це ще тоді, коли більшість учасників банківського ринку вважали даний напрям не надто цікавим». 

Як зазначають автори рейтингу, сільське господарство є досить специфічною галуззю,  яка характеризується чітко вираженою сезонністю. Це зумовлює відповідні вимоги до банківських продуктів, особливо до кредитних. Для максимального задоволення потреб аграріїв у багатьох фінустановах створені спеціальні підрозділи, що займаються розробкою максимально відповідних продуктів. Є банки, що спеціалізуються на роботі із фермерами. Креді Агріколь Банк є одним з них.

У десятку лідерів Креді Агріколь Банк увійшов також у номінаціях «Кращий сервіс для МСБ» та «Краща цінова пропозиція для МСБ».

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно