Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк визнаний «Найкращим ощадним банком для бізнесу»

08 Лютого 2019

6 лютого 2019 року у Києві відбулася церемонія нагородження переможців рейтингу «Банки року 2019» від інформаційного агентства «Фінансовий клуб».

Креді Агріколь Банк отримав нагороду як «Найкращий ощадний банк для бізнесу» у категорії банків із капіталом іноземних банківських груп. Креді Агріколь показав найвищий абсолютний приріст гривневих депозитів юридичних осіб у 2018 році (дані за січень-листопад).

«Креді Агріколь фокусується на підтримці корпоративного бізнесу. З року в рік ми зміцнюємо свої позиції як основного фінансового партнера для міжнародних і локальних компаній, МСБ та агрі-агро. Нагорода Креді Агріколь як найкращого ощадного банку для бізнесу – це вагомий показник надійності нашого банку. Все більше компаній довіряють нам зберігання своїх коштів, адже вважають Креді Агріколь надійним партнером для розвитку бізнесу. Щиро вдячний за довіру компаній, адже це вкотре підтверджує стабільність нашого банку», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку

 Всього у рейтингу представлені три категорії фінустанов: банки з українським капіталом, державні банки і банки з іноземним капіталом.

У розрахунках використовувалися дані звітності банків, які публікує Національний банк, станом на 1 грудня і на 1 жовтня. Ключовими показниками є розмір активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, якість кредитних портфелів, прибуток банків, а також кількість активних пластикових карток.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно