Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк відкрив оновлене відділення у Полтаві

28 Липня 2022

Навіть під час війни Креді Агріколь продовжує модернізацію мережі банку, в рамках якої банк нещодавно презентував оновлене відділення у Полтаві за адресою вул. Шевченка, 52. Воно розташоване в десяти хвилинах від центру міста. Відділення орієнтоване на обслуговування всіх клієнтських сегментів банку: фізичних осіб та бізнесу,  зокрема преміумклієнтів.

«Відділення в Полтаві має давню історію та працює вже понад 20 років. Під час війни клієнтам як ніколи потрібна підтримка та розуміння, що банк піклується про їхні фінанси та комфорт. Тому ми пропонуємо універсальний банкінг для кожного, найвищі стандарти обслуговування, а відтепер і оновлений, сучасний дизайн відділення у центрі міста. Наш дружній колектив - це  чотири провідних економісти з обслуговування клієнтів, експерт по роботі з клієнтами преміумбанкінгу, експерт з продажів та обслуговування клієнтів Professionals та касири. Ми раді щодня зустрічати наших клієнтів, допомагати їм у вирішенні фінансових питань та просто підтримувати у цей складний час», ― розповідає  Леся Суховій, директор відділення Креді Агріколь Банку у Полтаві.

Сучасний інтер’єр та зручне зонування простору сприяють максимальному комфорту та затишку клієнтів. Так, у відділенні є зона очікування, зала для основних операцій з касовим вузлом, кімнати для переговорів та обслуговування клієнтів преміумсегменту, сучасний депозитарій, а також зона самообслуговування, яка дозволяє здійснювати широкий перелік операцій із картками та готівкою. Задля безпеки клієнтів у період війни зона обслуговування  доступна не цілодобово, а в період роботи відділення банку. 

Завітайте у відділення нового формату Креді Агріколь Банку у Полтаві за адресою вул. Шевченка, 52. Графік роботи з 09:00 до 17:00, без обідньої перерви.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно