Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ рейтингу Dragon Capital та видання «Новое время»

15 Квітня 2019

Креді Агріколь Банк входить у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ за результатами рейтингу інвестиційної компанії Dragon Capital та видання «Новое время».

«Уже третій рік поспіль Креді Агріколь входить у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ. Ми віримо, що слугуємо для свої клієнтів надійним плечем у їхніх фінансових питаннях, адже дотримуємося прозорої діяльності та є стабільними на ринку банківських послуг. Креді Агріколь щороку досягає високих фінансових результатів, що додає впевненості кожному індивідуальному вкладнику при виборі нас як надійного партнера. Саме завдяки довірі наших клієнтів, кількість депозитів у цьому році зросла на 19% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Визнання надійності надихає зростати разом із нашими клієнтами, адже «Весь банк саме для вас!», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.             

Двадцятку найнадійніших фінансових установ та їхнє розташування у рейтингу визначала інвестиційна компанія Dragon Capital. В основі розрахунку - сума балів, які банк отримав на основі таких показників: достатність капіталу, ліквідність, довіра вкладників, підтримка акціонерів, прибутковість, якість активів та якісні показники (прозорість діяльності банку, збалансованість ризик-менеджменту, репутація).      

Надійність Креді Агріколь Банку щороку отримує підтвердження міжнародних та національних рейтингів. Так, уже три роки поспіль Креді Агріколь Банк отримує найвищий із можливих рейтинг Fitch в Україні (довгостроковий рейтинг – AAA), який відображає статус банку, як одного із національних емітентів з найвищими рейтингами.

Про Креді Агріколь:     

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua     

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно