Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк – третій у рейтингу «50 провідних банків України»

20 Травня 2016

Креді Агріколь Банк увійшов до трійки лідерів рейтингу «50 провідних банків України» за версією компанії «Фінансовий клуб». Основою для щорічного дослідження традиційно слугує квартальна звітність банків, а також інформація, яка додатково надається фінустановами організаторам рейтингу.

Креді Агріколь здійснив колосальний стрибок у розвитку: з 16 позиції, яку банк посідав у 2015 році, банк перемістився на 3 місце у 2016 році. Безумовно, одним з ключових факторів успіху є потужна команда топ-менеджерів, які цього року вкотре високо оцінені експертним журі. Відразу 4 Члени Правління отримали відзнаки як найкращі банкіри:

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов до трійки лідерів у номінації «Кращий топ-менеджер банку».

Режіс Лефевр, Член Правління, Фінансовий директор Креді Агріколь Банку вдруге став переможцем у номінації «Кращий фінансовий директор банку».

Лариса Бондарєва, Член Правліннявідповідальна за корпоративний бізнес та МСБ Креді Агріколь Банку отримала звання «Кращого корпоративного банкіра».

Галина Жукова, Член Правління, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал проекти, увійшла до 5 лідерів у номінації «Кращий роздрібний банкір».

Окрім лідерських позицій у загальному рейтингу «50 провідних банків України», Креді Агріколь отримав найвищі відзнаки відразу у кількох номінаціях:

1 місце у номінації «Автокредити»

2 місце у номінації «Овердрафти»

2 місце у номінації «Кредити малому та середньому бізнесу»

4 місце у номінації «Кредит готівкою»

6 місце у номінації «Private Banking»

7 місце у номінації «Зарплатні проекти»

«Ми надзвичайно пишаємося такою високою відзнакою нашого банку авторитетними експертами та організаторами рейтингу. За рік Креді Агріколь піднявся у рейтингу на 13 позицій, увійшовши до трійки лідерів. Це справді велике досягнення і привід пишатися. Водночас, цей результат є відображенням тих зусиль, які наша велика команда з 2300 співробітників докладає щодня, це результат виваженої стратегії, ефективної бізнес-моделі та менеджменту, проактивності та беззаперечної етики ведення бізнесу. А ще певною мірою наші високі позиції у рейтингу є прямим відображенням наших фінансових показників: за результатами 2015 року Креді Агріколь Банк став третім найприбутковішим банком в Україні. – зазначив Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. - Звісно, ми маємо амбіційні плани розвитку, тому і надалі ставитимемо перед собою великі цілі і розвиватимемо наш банк, роблячи свій внесок у зміцнення фінансової системи України». 

Про Банк:
 

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.
 

Контакти:
 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
 Тел. +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно