Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк традиційно входить у ТОП-10 рейтингу «50 провідних банків України» агентства «Фінансовий клуб»

06 Травня 2019

Креді Агріколь Банк знову входить у десятку лідерів рейтингу «50 провідних банків України» за версією інформаційного агентства «Фінансовий клуб». Оголошення переможців відбулося в рамках церемонії FINANCIAL CLUB AWARDS – 2019.       

Цього року банк зміцнив свою позицію у загальному рейтингу, піднявшись із 10 на 9 місце. Варто додати, що вже четвертий рік поспіль Креді Агріколь став банком №1 у номінації «Автокредити». Експерти рейтингу також високо відзначили банк у таких номінаціях:                  

ТОП-5: «Кредити малому і середньому бізнесу», «Іпотечний кредит», «Обслуговування юридичних осіб».   

ТОП-10: «Кредит готівкою», «Преміальний банкінг», «Інтернет-банкінг», «Обслуговування фізичних осіб у відділенні», «Овердрафти».              

Окрім того, топ-менеджери Креді Агріколь традиційно отримали нагороди як провідні банкіри:        

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, визнаний у ТОП-10 «Найкращих топ-менеджерів банку» четвертий рік поспіль.   

Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ і агрі-агро Креді Агріколь Банку, стала «Найкращим корпоративним банкіром» (і входить у ТОП-5 четвертий рік поспіль).    

Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу, визнана у ТОП-5 «Найкращих роздрібних банкірів» четвертий рік поспіль.        

Жан-П’єр Паллар, заступник Голови Правління, відповідальний за операційну діяльність Креді Агріколь Банку, входить у ТОП-5 «Найкращих операційних директорів».   

Проект «50 провідних банків України» - це щорічне незалежне дослідження банківського сектору України, за результатами якого визначаються 50 провідних банків країни, а також десять найкращих банків в окремих напрямах і сегментах банківських послуг.  

Дослідження проходить серед усіх банків, що працюють в Україні, за винятком неплатоспроможних. Методологія дослідження передбачає оцінку (в балах) діяльності кожного з банків у різних видах банківських послуг.     

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua    

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно