Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк та виробник автомобілів BMW уклали глобальну угоду про партнерство

13 Вересня 2016

Шановні клієнти!

1 вересня 2016 року Креді Агріколь Банк та виробник автомобілів BMW (Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft) уклали глобальну угоду про партнерство. В рамках цієї угоди розроблена спеціальна програма кредитування BMW Financial Services, за якою клієнти дилерських центрів «АВТ Баварія» в Україні зможуть отримати кредит на придбання автомобілів BMW та MINI за спеціальними умовами від Креді Агріколь Банку.

Параметри кредитування є максимально вигідним для клієнтів. Ставка за кредитом складатиме від 0,000001% річних. Кредит можна оформити на строк до 7 років. Мінімальний авансовий платіж становить 30% від вартості автомобіля.
«Для Креді Агріколь Банку – це важлива подія, що відповідає нашій стратегії залишатися банком №1 на ринку спеціальних програм з автокредитування в Україні. Завдяки партнерству із BMW престижні автомобілі стануть доступними для ширшого кола шанувальників бренду. Банк, у свою чергу, отримає можливість запропонувати таким клієнтам низку додаткових продуктів і послуг для VIP-сегменту», - зазначає Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

Креді Агріколь Банк вже кілька років поспіль є лідером у сфері автокредитування приватних осіб в Україні. Це підтверджують численні нагороди у номінаціях «Автокредит» публічних рейтингів та понад 40 тисяч клієнтів. Банк співпрацює з понад 400 автосалонами, має ексклюзивне партнерство з автовиробниками Renault, Nissan, Toyota, Lexus, Peugeot, Citroen, Infiniti, а також може запропонувати спеціальні умовами кредитування ще для 16 автомобільних брендів.

У Креді Агріколь Банку діє фіксована ставка на весь термін кредитування, сам процес автокредитування відповідає вимогам стандарту міжнародної системи з управління якістю ISO 9001: 2008, що є гарантією прозорості послуги та убезпечує клієнтів від виникнення будь-яких неприємних сюрпризів.
Креді Агріколь Банк був першим банком на ринку України, який в 2008 році започаткував партнерські програми з автовиробниками.
Умови програми для BMW та MINI можна дізнатись на сайті банку

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк.
Тел. +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно