Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк став партнером Торгово-Промислової Палати Італії в Україні

06 Жовтня 2016

Співробітництво з Торгово-Промисловою Палатою Італії в Україні на найвищому рівні дозволить Креді Агріколь Банку більш тісно співпрацювати з італійською бізнес-спільнотою в Україні, сприяти розвитку італійського бізнесу в Україні та торгівлі між Італією та Україною.

Лариса Бондарєва, член правління, відповідальна за корпоративний бізнес, СМБ та агро: «Креді Агріколь Банк – один із найпотужніших і найдосвідченіших міжнародних гравців на українському банківському ринку – радий надати компаніям – членам Торгово-Промислової Палати Італії в Україні свою експертизу і знання ринку,  банківські послуги, включаючи торгівельне фінансування експортно-імпортних операцій. Зазначу, що  група Credit Agricole, якій належить наш банк,  вважає Італію своїм внутрішнім ринком і представлена на ньому банками Cariparma, Carispezia, Friuladria, а також компаніями з надання спеціалізованих фінансових послуг: споживчого кредитування, страхування, лізингу, управління активами тощо».

Як партнер Торгово-Промислової Палати Італії в Україні Креді Агріколь Банк активно представлений під час бізнес-візиту італійських компаній 5-8 жовтня 2016 року. Представники італійської делегації  відвідають головний офіс у м. Києві, а всі учасники бізнес-заходу – італійські та українські компанії будівельної сфери, мають змогу ознайомитись з послугами банку на спеціальному стенді. Детальніше про бізнес-захід, що відбудеться 6 жовтня в готелі Либідь, читайте за посиланням http://ccipu.org/ua/news/4177/

 Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45,  електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua
 

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно