Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк став банком №1 у кредитуванні бізнесу

14 Травня 2019

Згідно з даними Національного банку України, у першому кварталі 2019 року Креді Агріколь став банком №1 за обсягом виданих кредитів юридичним особам. Кредитний портфель банку за 3 місяці виріс майже на 3 млрд грн, або на 16,7%.                                             

«Підтримка корпоративного бізнесу – один із ключових пріоритетів Креді Агріколь Банку. Клієнти довіряють нам, адже Креді Агріколь прагне надавати не тільки класичний банкінг високої якості, а й створювати додаткову цінність: ми обмінюємося досвідом та разом розвиваємо підприємництво в Україні, допомагаючи бізнесу зростати. Клієнти вважають Креді Агріколь надійним партнером, і збільшення виданих кредитів юридичним особам – яскраве тому підтвердження. Ми й надалі продовжуватимемо розвивати економіку України», - прокоментувала Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.       

Варто додати, що на початку цього року Креді Агріколь отримав нагороду як «Найкращий ощадний банк для бізнесу» у категорії банків із капіталом іноземних банківських груп за результатами рейтингу «Банки року 2019» від інформаційного агентства «Фінансовий клуб».     

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно