Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк розпочинає співпрацю з British Council

01 Листопада 2018

З 1 листопада Креді Агріколь Банк розпочинає співпрацю зі школою з вивчення англійської мови British Council. Відтепер завдяки спільній програмі кредитування якісне навчання стало ще доступнішим. Вивчайте англійську мову зі спеціально розробленим гнучким курсом «myСlass» та сплачуйте вартість курсу частинами. Достатньо сплатити 15% від вартості обраного курсу, а решту розбити на строк до 12 місяців, що дозволить оплачувати навчання щомісяця. Банк забезпечив зручний процес оформлення кредиту для максимального комфорту клієнтів.  

«Кредитування послуг освіти – загальна європейська практика, що набуває популярності та попиту серед населення, адже мова йде про інвестиції у власний розвиток та професійне зростання. Креді Агріколь Банк максимально підтримує такі ініціативи та планує продовжувати розвивати освітні програми разом із найкращими гравцями ринку», - коментує Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку. 

З курсом «myСlass» у вас є можливість: 

  • самостійно обирати день, час та інтенсивність
  • тренувати повсякденне спілкування на розмовних сесіях
  • відвідувати додаткові заняття з граматики
  • отримати індивідуальні консультації та особистий план навчання

«Ми надзвичайно раді нашому партнерству з Креді Агріколь Банком, адже разом ми надаємо доступ до високоякісного навчання для все більшої кількості українців. Продукт Британської Ради «myClass» відомий не лише своєю ефективністю, але й гнучкістю навчання. Відтепер завдяки Креді Агріколь Банку ми раді запропонувати ще й гнучкий підхід до оплати!» - коментує Крістофер Холмс, Директор Навчального Центру Британської Ради в Україні та Грузії.  

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Про British Council (Україна):

Британська Рада – це міжнародна організація Сполученого Королівства, мета якої – розширення культурних відносин та розповсюдження освітніх можливостей. Британська Рада  працює у більше ніж 100 країнах на шести континентах, створюючи можливості для культурного, наукового, технологічного та педагогічного співробітництва з Великобританією та поширюючи доступ до освітніх можливостей та професійного розвитку. 

В Україні Британська Рада працює в таких напрямах:

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно