Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк приєднався до Програми сприяння торгівлі ЄБРР в якості банка-емітента

06 Квітня 2016

Креді Агріколь Банк приєднався до Програми сприяння торгівлі Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ПСТ ЄБРР) в якості банка-емітента і отримав кредитну лінію в розмірі 10 млн євро, в рамках якої має можливість отримати підтвердження акредитивів і гарантій від міжнародних банків, що є учасниками програми. Політичні та комерційні ризики, пов'язані з цими транзакціями, бере на себе ЄБРР.

Креді Агріколь Банк як підтверджуючий банк є учасником ПСТ протягом багатьох років, спочатку в рамках угоди між ЄБРР та Credit Agricole CIB, а зараз - в рамках прямої угоди з ЄБРР.

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», привітав розширення та зміцнення співпраці з ЄБРР та підкреслив важливість ПСТ в якості інструменту розвитку для банку, його клієнтів та України в цілому. «Креді Агріколь Банк має можливість розширити свою лінійку продуктів торгівельного фінансування, наші клієнти - отримати послуги з торгівельного фінансування там, де їм потрібно, а Україна - пожвавити свою економіку через підтримку зовнішньої торгівлі», - зазначив він.

Метою Програми сприяння торгівлі ЄБРР є розвиток зовнішньої торгівлі у країнах операцій ЄБРР, зокрема в Україні. З початку реалізації ПСТ у 1999 році в Україні було підтримано понад 1900 торгівельних транзакцій на загальну суму понад 2 млрд євро.

Про Банк:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. КРЕДІ АГРІКОЛЬ працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів, і бізнесу. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Credit Agricole в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги FITCH, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 442 000 приватних та 35 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно