Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримає фестиваль «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною»

19 Серпня 2019

31 серпня у Києві відбудеться сімейний благодійний фестиваль «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною». Креді Агріколь Банк уже другий рік поспіль виступить партнером заходу.         

Для Креді Агріколь важливо підтримувати соціальні й благодійні проекти та піклуватися про здоров’я молодого покоління, оскільки банк ставить у центр своєї діяльності Raison d’être, сенс існування: «Працюємо щодня в інтересах клієнтів і суспільства». 

У банку вже протягом 3 років діє програма корпоративної соціальної відповідальності “We Care!”, в рамках якої Креді Агріколь піклується про співробітників, навколишнє середовище та займається благодійністю. У 2018 році банк втілив у життя 12 добрих проектів, 5 «зелених» ініціатив та 8 проектів, спрямованих на мотивацію персоналу. Фонд «Твоя опора» з 2017 року виступає незмінним партнером добрих справ банку.

Для Креді Агріколь підтримка «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною» - це ще одна чудова нагода зробити свій внесок у добробут суспільства, допомігши зібрати кошти для двох медичних закладів, де лікуються хворі дітки.

Цього року на гостей «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною» чекає насичена програма. Традиційно територія фестивалю буде розділена на зони, в яких кожен зможе знайти собі активність до душі.   

Для маленьких відвідувачів: зона здоров’я, де можна буде безкоштовно обстежити малечу, а також провести час у дитячому парку розваг із активностями, конкурсами, подарунками, майстер-класами та науковими шоу.    

Для майбутніх мам організатори підготували заняття з йоги. В рамках традиційної «Зіркової лавки здорової їжі» гості зможуть придбати у знаменитостей корисні продукти українських гастро-брендів, всі гроші від продажу яких будуть передані до фонду «Твоя опора».              

Всі кошти, зібрані на фестивалі, будуть спрямовані на придбання медикаментів та витратних матеріалів для забезпечення операцій та перебування в реанімації дітей із вродженими вадами розвитку в Інституті педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка Є.М. Лук'янової НАМН України та Національному інституті серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова АМН України.              

Детальніше про «Charity Weekend. Здоровий день з Машею Єфросиніною» читайте за посиланням. Вхід для дітей до 3 років (включно) — безкоштовний!    

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно