Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав захід з нагоди 25-річчя Французько-української торгово-промислової палати

24 Червня 2019

13 червня у Києві відбулася гала-вечеря з нагоди 25-річчя Французько-української торгово-промислової палати (CCIFU). Креді Агріколь Банк виступив платиновим спонсором заходу.

«Вже протягом 25 років Французько-українська торгово-промислова палата допомагає французьким компаніям налагоджувати економічні відносини та розвивати бізнес в Україні. Ці пріоритети мають особливе значення і для Креді Агріколь як банку з французьким корінням. Ми прагнемо поширювати французьку культуру та сприяти налагодженню ділових зв’язків між Францією та Україною з економічної точки зору, тож спонсорство цього заходу – чудова нагода для банку зробити свій внесок у цей процес», - прокоментував Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, та Президент CCIFU.   

У рамках гала-вечері відбулося вручення Трофеїв CCIFU, якими нагородили найвизначніші досягнення компаній-членів палати. У конкурсі були презентовані такі категорії: Премія інвестора, Премія HR інновація, Премія МСП.                      

Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь, вручила нагороди переможцям у категорії «Премія інвестора». Ними стали компанії Auchan, Auchan, Leroy Merlin, Décathlon, Ceetrus, Oney Bank, компанії "групи" MulliezAuchan, Leroy Merlin, Décathlon, Ceetrus, Oney Bank, компанії "групи" MulliezLeroy Merlin, Décathlon, Ceetrus, Oney Bank та Mulliez Association.         Auchan, Leroy Merlin, Décathlon, Ceetrus, Oney Bank, компанії "групи" Mulliez

Про CCIFU

Французько-українська торгово-промислова палата налічує понад 130 французьких і українських компаній, об'єднаних спільними інтересами для розвитку торгових відносин між Україною та Францією. Головне завдання CCIFU полягає в активації французької бізнес-спільноти та у супроводі французьких компаній, які прагнуть експортувати, розвиватися або вийти на ринок України.

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно