Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав VIII Національний конкурс професійної майстерності Toyota

20 Вересня 2017

8 вересня 2017 року в Києві відбувся Національний конкурс професійної майстерності Toyota. На щорічне змагання з’їхалися найкращі продавці-консультанти та механіки з дилерських центрів Toyota всієї України. Конкурс організувала компанія «Тойота-Україна» за партнерської підтримки Креді Агріколь Банку, компаній «АХА Страхування» та «Вюрт-Україна».

"Разом кожен досягає більше" – це не просто концепція конкурсу, це найправильніший, на нашу думку, підхід у будь-яких партнерських відносинах і співпраці. Синергія лежить в основі глобальної стратегії Креді Агріколь Банку. Ми співпрацюємо разом з Тойота вже 14 років. Це роки вдалого та взаємовигідного партнерства, співпраці та побудови найвищих стандартів якості обслуговування – на всіх етапах - від автосалону до банку та автосервісу. Майже 10 000 клієнтів обрали для себе бренд автомобіля Toyota і Креді Агріколь Банк. Конкурс Професійної майстерності є справжнім втіленням цінностей Toyota. Ми пишаємося тим, що маємо можливість розділити емоції цієї події, відчути дух суперництва, драйв від бажання показати свої найкращі здібності.» - прокоментував Роман Буніч, директор департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку.  

Креді Агріколь був першим банком на ринку України, який в 2008 році започаткував партнерські програми з автовиробниками. За цей період банк налагодив партнерські відносини із провідними автоімпортерами:  BMW, Infinity, Lexus, Toyota, Nissan, Peugeot, Citroen, Renault, Mazda і Suzuki. Загалом мережа партнерів банку налічує понад 400 автосалонів та 16 автомобільних брендів. До того ж процес автокредитування відповідає вимогам міжнародного стандарту системи управління якістю ISO 9001:2015, що гарантує прозорість послуг банку та унеможливлює виникнення неприємних сюрпризів. Завдяки плідній співпраці з партнерами та постійній роботі над створенням кращих умов автокредитування  частка Креді Агріколь Банк в цьому сегменті є сьогодні найбільшою на ринку України - 50% автокредитів для приватних осіб видаються саме у Креді Агріколь.  

Конкурс професійної майстерності Toyota — це щорічне змагання фахівців дилерської мережі Toyota і Lexus за звання кращого у своїй галузі. Завдяки таким змаганням працівники офіційних дилерських центрів Toyota і Lexus мають можливість продемонструвати високий рівень кваліфікації і взяти участь у змаганнях за головний приз — подорож до Японії, де «Тойота Мотор Корпорейшн» проводить щорічну церемонію нагородження кращих фахівців з усього світу.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua



Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно