Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав свято молодого вина Beaujolais Nouveau

11 Грудня 2018

16 листопада в Києві відбувся вечір молодого французького вина Beaujolais Nouveau. Це одна з найвишуканіших подій осені. Вже багато років поспіль Креді Агріколь Банк має честь бути партнером цього заходу. В Україні свято щорічно організовує Французько-українська торгово-промислова палата під патронатом Посла Франції в Україні Пані Ізабель Дюмон.

«Креді Агріколь Банк упродовж багатьох років сприяє розвитку французько-українських відносин. Допомагаючи в різноманітних проектах, націлених на поширення французької культури в Україні, банк активно інвестує у цей напрям та надає українцям змогу долучитися до прекрасного. Як французький банк, Креді Агріколь продовжує підтримувати свято молодого вина Beaujolais Nouveau вже багато років. Для всієї французької бізнес-спільноти це чудова нагода запросити партнерів, клієнтів та колег першими скуштувати вино зі свіжого врожаю. Особливо приємно, що захід має благодійну складову», - коментує Стефан Фаллік, директор з маркетингу Креді Агріколь Банку.    

Протягом вечора проходив аукціон, у рамках якого вдалося зібрати близько 80 000 гривень на підтримку Організації Червоного Хреста в Україні. Це майже в 4 рази більше, ніж минулого року.  

 Про Креді Агріколь: 

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співпраці з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно