Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав екологічну акцію «Година Землі»

31 Березня 2020

Креді Агріколь традиційно підтримав акцію «Година Землі» та подарував 15 000 саджанців сосни Національному парку «Голосіївський». Співробітники банку передали та допомогли висадити молоді сіянці.  А 28 березня, також в рамках акції, на фасадах кількох офісів банку вимкнули ілюмінацію на одну годину задля єднання з Планетою.

«Дерева – легені нашої планети. Це наш обов’язок - висаджувати молоді деревця. «Година Землі» - чудова нагода відчути себе частиною нашої величної Планети та зробити свій внесок в покращення екологічної ситуації. Сенс існування Креді Агріколь - діємо щодня в інтересах клієнтів і суспільства. І це не просто слова. Важливо, що наш банк залишається соціально відповідальним за будь-яких умов: навіть якщо світ призупинився на карантин, життя продовжується. Бережіть себе та нашу Планету», -  коментує Юрій Дзюба, директор департаменту загальних послуг Креді Агріколь Банку.

Підтримка екологічних проектів та зелених ініціатив є важливою складовою програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Вже третій рік Креді Агріколь робить свій внесок у розвиток зелених ініціатив та висаджує дерева двічі на рік. За цей період у Києві було висаджено 42 000 молодих саджанців.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно