Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підтримав «Битву титанів» - найбільшу виставку сільськогосподарської техніки в Україні

05 Жовтня 2016

Креді Агріколь Банк виступив партнером виставки сільськогосподарської техніки й обладнання «Битва титанів 2016», що проходила 22 та 23 вересня 2016 року у Київській області в с. Степовому Тетіївського району.

Виставка проводиться вже вп’яте і має формат демонстрації та випробування сільсько-господарської техніки у польових умовах. Цього року масштабна подія зібрала понад 1500 учасників та 70 компаній партнерів з числа сільськогосподарських підприємств і фермерів.

Для Креді Агріколь Банку участь у заході стала чудовою нагодою зустрітися з партнерами, поспілкуватися з діючими і познайомитися з потенційними клієнтами, представити оновлені банківські продукти для фінансування придбання техніки та обладнання.

 «Участь Креді Агріколь Банку у подібних заходах допомагає нам орієнтуватися у новинках та тенденціях розвитку сільськогосподарської техніки, відстежувати пропозиції конкурентів, розуміти потреби клієнтів у фінансуванні, а отже вчасно адаптувати наші програми й інструменти відповідно їх потреб. Наші клієнти, відзначаючи високий рівень сервісу Креді Агріколь Банку, завжди підкреслюють, що їм приємно працювати з представниками банку не лише в офісі, а й безпосередньо «в полях».  Беручи участь у заходах такого формату, ми знову і знову підтверджуємо своє кредо – бути ближчим до клієнта, розмовляти з ним однією мовою, мовою аграрія», - коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агро бізнесу Креді Агріколь Банку.

Протягом двох днів у п’яти демонстраційних майданчиках були представлені в дії понад 100 одиниць техніки.  Учасники виставки мали змогу оцінити переваги різних типів плугів та глибокорозпушувачів, сівалок, обприскувачів та розкидачів, культиваторів, комбайнів, жаток, бункерів та зерновозів. Техніку презентували провідні міжнародні компанії, серед яких KUHN, Poettinger, Vaderstad, Case IH, Horsch, Massey Ferguson, Househam.

У рамках виставки можна було ознайомитися не тільки з технікою, а з актуальними продуктами на ринку насіння, добрив і ЗЗР, що представляли постійні клієнти і партнери банку «Syngenta», «Monsanto» та ін.

Про банк:

Креді Агріколь Банк - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 443 000 приватних та 40 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел. +38 044 581 07 45,  електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

 

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно