Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк підготував подарунки для клієнтів в рамках святкування «Українських тижнів у французькому банку»

10 Серпня 2020

Креді Агріколь Банк  намагається бути не тільки надійним партнером для своїх клієнтів, але й джерелом позитивних емоцій. Так, щороку напередодні Дня Незалежності ми влаштовуємо традиційні «Українські тижні у французькому банку».

Цьогоріч цілих три тижні, з 17 серпня по 4 вересня включно, ми даруємо клієнтам корисні подарунки та святковий настрій. Клієнти, які оформлять будь-який акційний продукт, гарантовано отримають один із понад 2900 подарунків: екосумку, пляшку для води, набір для подорожі тощо. На цьому гарні новини не закінчуються! Ми підготували суперпризи ― сім стильних електросамокатів.

«Українські тижні у французькому банку ― одна з найтепліших і найулюбленіших наших традицій. Ми дякуємо клієнтам за довіру, за те, що обираєте нас та запрошуємо всіх долучитися до святкування Дня Незалежності. У відділеннях банку на вас очікують святковий настрій, приємні сюрпризи та тисячі подарунків. Приходьте, буде драйвово!» ― розповідає Олександр Куркін, директор департаменту мережі продажу Креді Агріколь Банку.

Відділення Креді Агріколь по всій Україні вже готові зустрічати гостей!

Акційні продукти банку: кредит готівкою «Свобода»; пакети для підприємців «Professionals»/«Professionals IT», тарифні пакети «Класік», «Бізнес», «Преміум» (у разі відкриття рахунку у період проведення акції та активації рахунку не пізніше 18.09.2020 включно); договір страхування (поліс) за програмою КАСКО та за програмою «Накопичувальне страхування життя»; депозити оформлені новими клієнтами на строк від 1-го місяця та на суму від 50 тис. грн: «Строковий», «Накопичувальний», «Щомісячний дохід», «Дитячий», «Перспектива»; кредитна картка;  пакетні пропозиції оформлені новими клієнтами: «Smart», «Premium», «Sommelier», «Infinite».

Акція проводиться на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО у період з 17.08.2020 р. і допоки подарунки є в наявності, але не довше ніж до 4.09.2020 р. включно. Офіційні правила акції.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно