Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк отримав нагороду за найточніший макроекономічний прогноз України за 2018 рік

02 Квітня 2019

Креді Агріколь Банк став переможцем у номінації «Найточніший прогноз макроекономічних показників України за 2018 рік» за результатами дослідження британської компанії Consensus Economics

«Ця нагорода є гарним підтвердженням високого рівня експертизи і макроекономічного аналізу спеціалістів Креді Агріколь Банку, а також використання найкращих технологій і напрацювань глобального аналітичного підрозділу всієї групи Креді Агріколь, частиною якого є наш банк. Ми завжди намагаємося вдосконалювати свою роботу задля повнішого інформування наших клієнтів щодо макроекономічного середовища», - зазначає Олександр Печерицин, провідний економіст блоку фінансових ринків Креді Агріколь Банку.         

Варто відзначити, що Креді Агріколь Банк вперше отримав нагороду від авторитетного дослідження «Consensus Economics». Окрім Креді Агріколь, до списку компаній, що здійснюють прогнози щодо України, входять 15 інших організацій – міжнародні банки та науково-дослідницькі організації. Для визначення переможця компанія використовувала прогнози ВВП та інфляції.         

Про Forecast Accuracy Award:  

«Consensus Economics» - один із лідерів з публікації макроекономічних прогнозів країн світу. Щомісяця компанія збирає прогнози понад 700 економістів у всьому світі. Компанія заснована в 1989 році для вимірювання очікувань, які слугують орієнтирами в макроекономічному прогнозі для менеджерів інвестування та планування, а також урядових та державних інститутів, для яких ці дані - корисні, своєчасні та точні.    

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг корпоративним клієнтам та фізичним особам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних клієнтів-фізичних осіб та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти: 

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку  

Електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно