Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк отримав «Фінансовий Оскар» у номінації «Найкращий аграрний банк»

01 Листопада 2017

Креді Агріколь Банк став переможцем у номінації «Найкращий аграрний банк» рейтингу «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес». Важливо відмітити, що Креді Агріколь Банк уже вкотре отримує таку високу нагороду і цього разу банк отримав максимальну оцінку – 10 із 10 балів.   

«Сьогодні сільськогосподарський сектор є основним драйвером української економіки. Останні 8 років Креді Агріколь Банк так само служить драйвером агросектору, підтверджуючи репутацію стабільного фінансового партнера для цього сегменту. Протягом усіх цих років ми були надійним «плечем» для фермерів, підтримуючи розвиток їхнього бізнесу. Значні досягнення банку в цьому сегменті є результатом ефективної синергії між бізнес-лініями (міжнародні національні компанії, корпоративний бізнес і малий та середній бізнес) та Департаменту підтримки агробізнесу. Ми дуже пишаємось черговою високою нагородою нашого банку. Визнання ринку дає нам іще більше мотивації ставати кращими, докладати максимум зусиль для наших клієнтів», - коментує Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку.  

Банк активно фінансує агросектор, тим самим роблячи внесок у розвиток економіки країни. Так, з початку 2017 року сума фінансування агрі-агро сягнула 320 млн. євро. Особливо активне зростання – більше, ніж вдвічі – спостерігалося у сегменті малого та середнього агробізнесу з грудня 2016.    

За даними дослідження компанії GFK-Україна, індекс рекомендацій клієнтів Креді Агріколь Україна в агросекторі становить 68%, що є найбільшим показником на ринку. Ключовими факторами задоволеності клієнтів є швидка реакція на їхні запити та висока якість послуг. Щоб досягти цього, Креді Агріколь Банк активно розробляє нові продукти, впроваджує інноваційні пропозиції та інструменти для агроклієнтів. Креді Агріколь Банк зумів досягти такого суттєвого результату та стійкої позиції завдяки своєму зваженому комплексному підходу до співпраці з аграрним сектором. 

Варто додати, що Креді Агріколь Банк також був визнаний одним із лідерів (ТОП-5) у номінації «Драйвер споживання» за версією рейтингу «Фінансовий Оскар» від видання «Бізнес». Ця нагорода засвідчує видатні результати діяльності банку у фінансуванні приватних осіб. Креді Агріколь Банку вдалося суттєво розширити портфель споживчих кредитів і досягнути рекордного рівня надання готівкових кредитів на суму 650 млн грн у рамках продукту "Свобода" цього року.    

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно