Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк отримав «Фінансовий Оскар» у номінації «Найкращий продукт для аграріїв»

04 Листопада 2016

Креді Агріколь Банк отримав перемогу у номінації «Найкращий продукт для аграріїв» рейтингу «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес». Окрім того, завдяки високим результатам у сфері підтримки та фінансування підприємців Креді Агріколь Банк визнаний одним з лідерів у номінації «Опора МСБ». «Фінансові Оскари» від видання «Бізнес» вже вкотре підтверджують стійкість, надійність, професійність банку, та, зокрема, виняткову експертизу у аграрній сфері.

«Кредитування зростаючого вітчизняного агросектору стало пріоритетним майже для всіх вітчизняних банків. Проте лише деякі гравці дійсно досягли успіху у цьому сегменті. Як приклад - Креді Агріколь Банк, чия материнська структура у Франції спеціалізується на роботі з аграріями вже сотні років», - прокоментували перемогу банку організатори «Фінансового Оскара 2016».

«Сьогодні сільськогосподарський сектор є основним драйвером української економіки. Проте ще 7 років тому ситуація була іншою. Тоді Креді Агріколь був одним з перших банків, що повірили у майбутнє агросегмента в Україні, почавши підтримувати та розвивати його. Всі ці роки ми були надійним плечем для фермерів, підтверджуючи репутацію стабільного фінансового партнера для агробізнесу. Ми, як банк, що стратегічно підтримує розвиток аграрного сектору, прагнемо привносити на український ринок кращі світові практики та допомагати аграріям завойовувати нові ринки», - коментує Лариса Бондарєва, член Правління Креді Агріколь Банку.

Варто зазначити, що понад 3000 клієнтів з агросектору довіряють Креді Агріколь Банку. Більшість з них обслуговуються у банку роками. Частка агро у кредитному портфелі корпоративного банкінгу та МСБ складає близько 50%.
Таких значних результатів та стійких позицій Креді Агріколь Банку вдалося досягти завдяки зваженому комплексному підходу до роботи із сільськогосподарським сектором.

«Ми пропонуємо нашим клієнтам поєднання агро та фінансової експертизи. Агро команда постійно перебуває у тісному контакті із фермерами, вивчає реальну ситуацію «в полях», готує аналітичні звіти та огляди ринку, проводить навчальні тренінги та агро експедиції», - зазначає Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агро бізнесу Креді Агріколь Банку.

Ключовими факторами задоволеності клієнтів є швидка реакція на їхні вимоги та високоякісні послуги. Щоб досягти цього, Креді Агріколь Банк активно розробляє нові продукти, впроваджує інноваційні пропозиції та інструменти для агро клієнтів.
Банк прагне впроваджувати світові тенденції на українському ринку агро фінансування та стратегічно розвиває цей напрям. На початку осені 2016 року Креді Агріколь Банк у співпраці з IFC, Syngenta та СК «AXA Стархування» розробили та презентували інноваційний продукт «Ваш урожай – наша турбота». Програма, що спрямована на зміну філософії агробізнесу з точки зору страхування, - це ще один вагомий внесок банку у розвиток агробізнесу України.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно