Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк отримав два Гран-прі у конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2017» та кілька «срібних нагород»

16 Листопада 2017

Креді Агріколь Банк отримав Гран-прі за корпоративний дайджест «Bonjour!», який був визнаний кращим корпоративним цифровим медіа в Україні. «Bonjour!» був нагороджений «за відповідність контенту видання інформаційним потребам читачів, якість та професіоналізм». Варто додати, що Креді Агріколь Банк отримує таку нагороду вже другий рік поспіль.  

Ще одне Гран-прі завоювало корпоративне навчальне відео «Стандарти обслуговування клієнтів». Це відео отримало найвищу оцінку «за формування відеоконтенту бізнесу з парадигмою мислення бірюзового рівня». Ідея відео полягала у навчанні працівників фронт-офісу на успішному прикладі «подорожі клієнта».  

Також банк отримав «срібні нагороди» (другі місця) за наступні проекти:  

«Річний фінансовий звіт 2016» - «за професійний рівень і вагомий внесок у розвиток стандартів якості корпоративних комунікацій в Україні».

Корпоративний фільм про фестиваль «14 Французька весна в Україні» - «за феєричну ідею, яскравий настрій та бездоганний професіоналізм».

Корпоративний фільм «Відділення нового формату» - «за створення інноваційного відеоконтенту та вихід на новий якісний рівень у корпоративних комунікаціях бізнесу».

Корпоративний фільм «Велопробіг 2017» - «за бездоганний професійний рівень, справжні живі емоції і вагомий внесок у формування корпоративних комунікацій з цінностями єдності, щирості й любові».  

Офіційний сайт Креді Агріколь Банку – «за інноваційність, професіоналізм, чітку сегментацію, зручну навігацію та відповідність потребам цільової аудиторії».

Офіційна сторінка банку у Facebook – «за формування репутації стабільної фінансової установи, впровадження сучасних візуальних типів контенту та важливу командотвірну функцію».

Всього у конкурсі цього року взяли участь 108 робіт. Урочиста церемонія підведення підсумків конкурсу «Краще корпоративне медіа України 2017» відбулася 7 листопада 2017 року в Києві. Організатор - «Асоціація корпоративних медіа України» - проводить змагання уже дванадцятий рік поспіль.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно