Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк організував традиційний захід для корпоративних та premium-клієнтів «Макроекономічний огляд: підсумки та тренди»

03 Листопада 2017

18 жовтня 2017 року Креді Агріколь Банк організував традиційний захід «Макроекономічний огляд: підсумки та тренди». Захід відбувся в готелі InterContinental, його відвідали близько 200 корпоративних та преміум-клієнтів. Мета заходу – огляд та обговорення останніх трендів макроекономіки України та світу, обмін досвідом та нетворкінг.        

«Наш банк уже втретє організовує таку подію і ми дуже раді бачити все більше гостей, яким цікава експертиза від Креді Агріколь Банку. Ми також радіємо, що щороку на заході присутні все більше колег з інших країн Групи: Франції, Німеччини, Великої Британії та Швеції. Нам приємно, що наш традиційний огляд економіки викликає такий інтерес, адже це чудова нагода зустрітися в неформальній атмосфері та поділитися з клієнтами досвідом Креді Агріколь, - зазначив у своєму вступному слові голова правління Жан-Поль Пьотровскі, -Стосовно наших планів на наступний рік, ми продовжуватимемо підтримувати міжнародні компанії в партнерстві з Групою і підтримуватимемо великі локальні компанії, зокрема стосовно їхнього просування на міжнародні ринки. Ми також плануємо збільшувати наш внесок у національну економіку, фінансуючи сегменти корпоративного, малого та середнього бізнесу. Водночас ми вирішили прискорити впровадження нашого інвестиційного плану в різних сферах, таких як цифрова трансформація банку та трансформація мережі задля кращого обслуговування наших клієнтів». Також пан Пьотровскі додав, що Креді Агріколь Банк у наступному році планує продовжувати заданий вектор розвитку, активно підтримувати розвиток агрі-агро напряму, який є пріоритетним для банку.  

Три спікери: з групи Креді Агріколь (Франція), Креді Агріколь Банку (Україна) та Національного банку України презентували свої аналітичні огляди економіки України, Європи та світу.

Тетяна Сологуб, старший економіст Credit Agricole S. A., Франція, презентувала аналіз впливу геополітичних факторів на макроекономіку України.

Дмитро Сологуб, заступник голови Національного банку України, у своєму виступі зазначив ключові тенденції розвитку економіки України за останній рік.   

Вадим Ганах, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальний за фінансові ринки, презентував макроекономічний прогноз для України на 2018 рік, а також баченняситуаціїу фінансовому секторі.     

Під час заходу клієнтам банку презентували свіжий інфографічний довідник «Агробізнес України», а також показали відео у форматі 3D про відділення ексклюзивного обслуговування.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно