Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк – ключовий партнер ярмарку вакансій французьких компаній в Україні

02 Червня 2017

17 травня 2017 року в НСК «Олімпійський» в Києві відбувся перший ярмарок вакансій французьких компаній, організований Асоціацією «Французька ділова спільнота в Україні». Креді Агріколь Банк виступив ключовим партнером заходу.

Пані Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні, та пан Томас Моро, Президент CCIFU, урочисто відкрили ярмарок, привітали учасників та зустрілись з відвідувачами.

Під час виставки Ярослав Войтович, віце-міністр молоді та спорту, офіційно оформив підписання «Пакту заради молоді – 2020» з 6 французькими компаніями задля підтримки створення робочих місць для молодих фахівців. Від імені Креді Агріколь Банку пакт підписала Галина Нечаєва, директор з персоналу. Цей крок засвідчує, що Креді Агріколь Банк дбає про розвиток кар’єри українських випускників та готовий і надалі підтримувати українську молодь в професійному розвитку.

Ігор Скуднов, заступник начальника управління навчання та розвитку Креді Агріколь Банк, виступив із доповіддю на тему «Кого шукають мультинаціональні компанії» на конференції під час форуму французьких компаній.

На стенді Креді Агріколь Банку понад 500 відвідувачів виставки отримали консультації та відповіді на питання щодо можливостей працевлаштування в банку. Понад 300 відвідувачів виявили зацікавленість працювати в Креді Агріколь Банку та надали свої резюме представникам департаменту по роботі з персоналом.

Загалом у ярмарку вакансій французьких компаній в Україні взяли участь 25 великих французьких компаній. Протягом дня захід відвідали понад  1300 учасників.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно