Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк - ексклюзивний фінансовий спонсор провідної ІТ конференції ІТЕМ 2017

22 Червня 2017

17-18 червня 2017 року в Дніпрі пройшла 5-та ювілейна ІТ конференція – ІТЕМ 2017.

Креді Агріколь Банк, що визначив особливий фокус на інновації, діджитал та технологічність одним із ключових напрямів свого розвитку, підтримав подію як ексклюзивний фінансовий спонсор.

Від імені Креді Агріколь Банку учасників конференції привітав Ігор Куропій, директор департаменту міжнародного та великого корпоративного бізнесу. Ігор зазначив, що ІТ індустрія останнім часом показує вражаючу динаміку розвитку в світі та Україні зокрема. Тому Креді Агріколь Банк у своїй стратегії визначив, що саме діджиталізація має стати тією ланкою у продуктовій лінійці, що забезпечить клієнтам доступ до продуктів. Проте, поряд із запровадженням кращих інноваційних цифрових послуг, у відділеннях Креді Агріколь Банку клієнти завжди матимуть можливість живого спілкування зі співробітниками. У цьому полягає нове позиціонування Креді Агріколь - «Весь банк саме для Вас». Банк, що є на 100% цифровим, та на 100% сповненим людського спілкування.

Борис Гіттон, директор департаменту розвитку цифрового бізнесу Креді Агріколь Банку, у потоці «Бізнес та продажі» виступив із доповіддю на тему «Спостереження за непрямими конкурентами: банки у порівнянні з FinTech». Борис на прикладі французького бізнес інкубатора Le Village продемонстрував учасникам конференції успішну взаємодію банків та компаній, зайнятих у сфері FinTech.

ІТЕМ є однією з найбільш масштабних ІТ подій в Україні, яка цього року зібрала понад 600 учасників.  Щороку конференцію відвідують представники ІТ бізнесу та  топ-менеджмент зі всієї України, а також провідні спікери з США і Європи, щоб обговорити гострі питання розвитку IT-бізнесу в Україні.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно