Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк – ексклюзивний фінансовий партнер акції «Автомобіль року в Україні 2021»

30 Березня 2021

24 березня у Києві відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2021». Креді Агріколь Банк вже п’ятий рік виступає ексклюзивним фінансовим партнером та єдиним банком, що підтримує проект.

«Кредитування прискорює розвиток автомобільного ринку та робить омріяне авто доступнішим для автомобілістів. Тому Креді Агріколь, як банк для автомобілістів, вже декілька років підтримує акцію «Автомобіль року в Україні», адже її переможці – це і вибір наших клієнтів. Подія об’єднує автомобільних експертів, журналістів та автодилерів, тож ми маємо можливість одними з перших відчути тенденції авторинку у 2021 році. Щиро вітаємо переможців та дякуємо організаторам за вибір кращих з кращих», - коментує Галина Жукова, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

В рамках урочистого заходу були названі автомобілі-переможці, ними стали: легковий автомобіль - Skoda Octavia та кросовер/SUV - Peugeot 2008. Цього року в акції взяли участь 44 моделі автомобілів, кращі з яких обирали члени журі та українців, які взяли участь у голосуванні. Загальне охоплення акції склало більше 12 млн користувачів.

«Для Креді Агріколь важливо бути частиною найголовнішої автомобільної події року - акції «Автомобіль року в Україні». Проект допомагає автомобілістам визначитися зі своїми фаворитами та почати мріяти про своє ідеальне авто. Крім того, імпортери представлених автомобілів-претендентів – в основному наші партнери і це дозволяє нам розробляти нові програми кредитування, спираючись на вподобання наших клієнтів-автомобілістів», - коментує Роман Буніч, директор з автокредитування Креді Агріколь Банку.

Креді Агріколь Банк вже 12 років є автомобільним банком та пропонує широкий вибір програм кредитування на авто:

  • банк першим на ринку України у 2008 році започаткував партнерські програми з автовиробниками. За цей період банк почав співпрацю з провідними автоімпортерами: Renault, Nissan, Toyota, Lexus, BMW, Infiniti, Peugeot, Citroen, Mazda та Suzuki;
  • за 12 років понад 60000 українців здійснили свою автомобільну мрію разом з Креді Агріколь Банком;
  • мережа партнерів банку налічує понад 400 автосалонів;
  • процес автокредитування у Креді Агріколь Банку пройшов сертифікацію за міжнародним стандартом системи управління якістю ISO 9001:2015, що гарантує прозорість послуг банку.

Якщо автомобіль, то в Креді Агріколь!

Перелік актуальних програм кредитування можна переглянути за посиланням: https://credit-agricole.ua/privatnym-kliyentam/krediti-na-avto

Про акцію:

«Автомобіль року в Україні» - найбільш авторитетна подія в автомобільній індустрії у виборі найкращих автомобілів. Переможці у головних і додаткових номінаціях визначаються за результатами голосування експертного та громадського журі. Цього року акція «Автомобіль року в Україні» відзначає ювілей - 20 років.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно