Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Креді Агріколь Банк - активний учасник «ІнтерАГРО 2016»

17 Листопада 2016

Креді Агріколь Банк взяв активну участь у щорічній головній агропромисловій виставці – «ІнтерАГРО 2016», яка відбулась 8-11 листопада у Києві у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Креді Агріколь Банк виступив співорганізатором Дня Франції і конференції «Управління ризиками в агросекторі», а також був учасником французької експозиції, де відвідувачі виставки могли ознайомитись із послугами та спеціальними фінансовими програмами банку для сільгоспвиробників.

«Креді Агріколь Банк, як відомо, активно залучений у фінансування і розвиток сільського господарства України, яке є ключовою галуззю економіки України. Співпраця з компаніями агросектору є нашим стратегічним напрямом, тому як аграрний банк ми кожного року беремо участь у самій виставці. А як французький банк, ми активно залучаємось у підготовку і проведення вже традиційного для цієї виставки Дня Франції, під час якого ділимося своїми знаннями і експертизою з широким колом аграріїв, - зазначає Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління, Креді Агріколь Банку. А щодо майбутнього, то Креді Агріколь Банк надалі розбудовуватиме свою співпрацю с агросектором завдяки новим партнерським програмам, новим інноваційним продуктам, як, наприклад, агрострахування, який ми нещодавно представили ринку разом з Syngenta, АХА та МФК».

Цьогорічний День Франції, який був присвячений управлінню ризиками, зібрав рекордну кількість учасників. 13 спікерів, що представляли провідні міжнародні і українські компанії - Agritel, Зерновий Альянс, Limagrain, Mazars, Гідрометцентр, Soufflet Agro, Kuhn, Syngenta, AXA, МФК – презентували різні аспекти ризиків у сільському господарстві і надали практичні рекомендації та інструменти щодо їхньої мінімізації. Креді Агріколь Банк був модератором конференції і виступив із доповідями про управління витратами шляхом використання різних типів фінансування, про вплив макроекономічних чинників на агрокомпанії та разом із партнерами представив інноваційний продукт «Агрострахування».

Детальніше про День Франції читайте тут

Загалом, цьогорічна виставка «ІнтерАГРО 2016» зыбрала понад 300 учасників із 20 країн. Франція традиційно мала свою національну експозицію, де були представлені такі французькі компанії: 2IE INTERNATIONAL, AGRICARB, AGRONOMIC, BERTHOUD, CFCAI, CREDIT AGRICOLE, DUBRULLE DOWNS, EURALIS SEMENCES, KLIM’TOP CONTROLS, LIMAGRAIN UKRAINE, MANITOU, RAGT SEMENCES, EXPOSIMA, BUSINESS FRANCE.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 460 000 приватних та 26 000 корпоративних клієнтів, серед яких представники малого та середнього бізнесу, великі українські компанії та міжнародні корпорації.

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк
Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта:
Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно