Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Команда з понад 70 співробітників Креді Агріколь Банку підтримала 25-й «Пробіг під каштанами»

30 Травня 2017

28 травня 2017 року в Києві відбувся 25-й ювілейний «Пробіг під каштанами». Вже за доброю традицією команда Креді Агріколь Банку долучилася до наймасовішого в Україні спортивно-благодійного проекту. Цього року на старт серед 10 тис. киян та гостей столиці вийшли понад 70 наших колег.

Щоб здійснити дитячу мрію та допомогти маленьким пацієнтам із вродженими вадами серця, наші відважні спортсмени подолали благодійну дистанцію. Її довжина склала 4900 м, а маршрут пролягав з Михайлівської площі через Володимирський проїзд, Софіївську площу, вулиці Володимирську, Богдана Хмельницького, Хрещатик до Майдану Незалежності та у зворотному напрямку.

«Участь та підтримка благодійних проектів є одним з основних напрямів програми корпоративної соціальної відповідальності Креді Агріколь Банку. Особливо приємно усвідомлювати, що ці прагнення та орієнтири банку знаходять підтримку серед наших співробітників. Я пишаюся та щиро вдячна нашій команді, що вже котрий рік поспіль за власним бажанням підтримує одну з найбільш масштабних благодійних ініціатив в Україні. Саме це є найкращим свідченням того, що банк – це, перш за все, люди!», - переконана Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

З 1993 року «Пробіг під каштанами» проходить щорічно в останню неділю травня – в День Києва. Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Цього року на старт «Пробігу під каштанами» вийшли учасники кількох забігів.

Першими 10-метрову дистанцію «Пробігу в ходунках» подолали найменші спортсмени - діти віком від 6 до 14 місяців.

У «Дитячому забігу» взяли участь діти віком до 15 років, а також «Команда здійсненої мрії» - команда дітей, що в різний час були прооперовані в Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

У «Забігу для спортсменів» за найшвидший результат змагалися 300 учасників.

Учасники «Забігу мужніх» подолали 300-метрову дистанцію по бруківці.

У основному та наймасовішому «Забігу благодійників» взяли участь понад 10 тис. учасників.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно