Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Клієнти мають ще більше можливостей безкоштовно користуватися преміальними пакетами від Креді Агріколь

01 Серпня 2022

Креді Агріколь вдвічі знизив мінімальну суму розрахунків картками La Force, Sommelier, що необхідна для безкоштовного користування преміальними пакетами - відтепер вона становить 10 тис. грн та 20 тис. грн в місяць відповідно. Отож преміальні пакети стали ще більш доступними для клієнтів.

 «Преміальні пакети Креді Агріколь містять надважливі на сьогодні опції, і ми хочемо, щоб вони стали доступними якомога більшій кількості українців. Так, власники La Force та Sommelier, які наразі знаходяться за кордоном, можуть безкоштовно отримувати готівку в банкоматах, користуватися Lounge від Masterсard або LoungeKey по всьому світу, а їхні картки можна поповнювати будь-яким зручним способом. В разі, якщо клієнт втратив пластикову картку, ми готові допомогти та випустити віртуальну. Персональний менеджер надає безперервну підтримку у вирішенні всіх фінансових і не тільки питань. Бути корисними для наших клієнтів, отримувати від них зворотний зв’язок – ось що надихає нас на постійні зміни та вдосконалення навіть в умовах війни», - розповідає Єлизавета Тимошенко, директорка департаменту розвитку преміумбанкінгу Креді Агріколь.

Щоб дізнатися подробиці, зателефонуйте в довідковий центр 0 800 30 30 77. Оформити онлайн-заявку на продукт можна тут https://bit.ly/3PPBKyt 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно