Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

IT matters. Креді Агріколь Банк став ексклюзивним фінансовим спонсором конференції IT Arena

01 Липня 2019

Вже другий рік поспіль Креді Агріколь Банк виступає ексклюзивним фінансовим спонсором IT Arena, найбільшої технологічної конференції України та Східної Європи. З 27 по 29 вересня подія збере на головному стадіоні Львова кілька тисяч експертів, стартапів, розробників та всіх, хто цікавиться сучасними технологіями. 

«У Креді Агріколь Банку ми переконані, що ІТ має значення. Чому? IT змінює світ буквально на наших очах, створюючи інноваційні рішення та технології майбутнього. Щорічно збільшуючи обсяги експорту цифрових продуктів, ця галузь вже стала одним із основних драйверів економіки та відкриває Україні перспективу стати ІТ центром Європи. Креді Агріколь прагне бути частиною ціих позитивних змін і продовжує підтримувати розвиток ІТ сектору. Це підтверджує наше партнерство з таким масштабним заходом, як IT Arena у Львові. Крім того, ми прагнемо стати стратегічним партнером для ІТ бізнесу, а провідні ІТ компанії вже є клієнтами нашого банку», – коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку. 

Щороку ІТ Arena збирає у Львові широку аудиторію, до якої входять всесвітньо відомі експерти, найуспішніші компанії та новачки галузі. Конференція 2019 року присвячена темі «Людяності технологій». Спікери обговорюватимуть питання взаємодії людей із технологіями та спробують визначити нові сфери розвитку технологій, які стануть найбільш важливими у наступні роки.   

Креді Агріколь в Україні продовжує єдиний вектор Групи, який фокусується на ІТ, стартапах та інноваціях. Керуючись цим вектором, група Креді Агріколь створила свій перший бізнес-інкубатор Le Village by CA в 2014 році у Парижі. Інкубатор допомагає стартапам залучати інвестиції для виходу на ринки.  

Сьогодні Le Village by CA налічує у Франції та за її межами 24 бізнес-інкубатори, що робить Le Village by CA найбільшою мережею інкубаторів в Європі. Ця мережа об’єднує вже понад 700 стартапів, які з 2014 по 2018 рік залучили 200 млн євро інвестицій. Le Village by CA пропонує стартапам офісні приміщення та коучинг, але найважливіше – доступ до учасників ринку, зокрема до понад 500 партнерів, серед яких великий корпоративний бізнес і МСБ. І це найголовніша цінність, яку Група може дати стартапам.      

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно