Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Інформація щодо змін в Правилах з кредитування на купівлю авто

30 Травня 2023

Шановні клієнти, повідомляємо, що від 6 червня 2023 року вступають в дію зміни до «Правил надання та обслуговування кредиту на придбання та під заставу транспортного засобу». Зміни стосуються уточнень і доповнень деяких пунктів Правил, задля покращення їх трактування, а саме у розділах «Загальні умови надання та обслуговування кредиту» (п.1.9.2.), «Прав та обов’язків банку та Позичальника» (п. 2.2.1., 2.3.21.), «Прав та обов’язків банку та Позичальника» (п. 4.3.2.). Оновлені Правила читайте за посиланням.

Нижче - більше детально про дані зміни, підкресленням позначено текст, що був доданий:

1.9.2. Нарахування процентів здійснюється щомісячно в день повернення кредиту (число місяця, визначене Графіком платежів по кредиту, як дата платежу) (надалі – День повернення кредиту).

2.2.1. Перевірки наявності та стану Предмета застави, який визначений в п.2.4. Договору (надалі – Предмет застави);

2.3.21 У разі оформлення у заставу майнових прав за договором купівлі-продажу транспортного засобу, що є Предметом застави, Позичальник зобов’язаний протягом 30 календарних днів з дня видачі кредиту пред’явити Банку оригінал свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а у разі наявності розбіжностей між ідентифікаційними даними транспортного засобу, що зазначені у договорі купівлі-продажу транспортного засобу та в Договорі (в розділі опис Предмету застави), та ідентифікаційними даними, що зазначені у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу, – також надати угоду про внесення змін до договору купівлі-продажу транспортного засобу з відповідними змінами в описі ідентифікаційних даних транспортного засобу та укласти договір про внесення змін та доповнень до Договору або забезпечити його укладення Заставодавцем.

4.3.2. Заставодавець має право розпоряджатися (відчужувати, передавати у володіння та/або використання у будь-який спосіб) та/або обтяжувати Предмет застави, зокрема, передавати Предмет застави у наступну заставу; та/або відчужувати Предмет застави; та/або передавати Предмет застави в спільну діяльність, лізинг, оренду, користування, як внесок до статутного капіталу (фонду); вивозити Предмети застав (самостійно або третьою особою, якій передано право користування) за кордон, тощо, виключно (лише) за умови (обставини) отримання попередньої письмової згоди (має містити підпис уповноваженої особи та відбиток печатки) Банку на це.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно