Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Два iPhone 8 знайшли своїх власників завдяки новорічній акції від Креді Агріколь Банку!

23 Січня 2018

18 січня відбулося вручення двох iPhone 8 переможцям акції «Новорічні свята з Credit Agricole». Так, переможцями стали: Людмила Ященко, яка оформила кредит «Свобода», і Галина Шпильова, яка відкрила кредитну картку в Креді Агріколь Банку. Розіграшпроходив  за допомогою генератора випадкових чисел random.org.

«Новина про перемогу стала приємною несподіванкою для мене. Раніше я брала участь у різних небанківських акціях, але ніколи не вигравала, тому не могла повірити, що цього разу мені пощастило. Це моя перша співпраця з Креді Агріколь Банком. В майбутньому я планую обслуговуватися в цьому банку і брати участь в акціях, - ділиться враженнями Людмила Ященко, переможниця з Рівного. – У відділенні мені запам’яталася привітність, ввічливість менеджерів та якісне обслуговування».  

Нагадаємо, що акція «Новорічні свята з Credit Agricole» тривала з 4 по 22 грудня 2017 року у всіх відділеннях банку. Придбавши один з акційних продуктів, клієнти отримували брендовану чашку, а також брали участь у розіграші двох телефонів iPhone 8.

«Про акцію я дізналася від менеджера Контакт-Центру банку. Мені зателефонували, запропонувавши оформити продукт та взяти участь у розіграші iPhone 8. Це моя перша участь у подібних акціях і вона виявилася виграшною. Новина про подарунок стала великою несподіванкою для мене, а серед моїх друзів та колег викликала справжній резонанс! Хтось вітав мене із перемогою, а хтось жалкував, що не взяв участі в акції, однак байдужим не залишився ніхто. У Креді Агріколь Банку я обслуговуюся вже більше двох років, а тепер планую не тільки брати участь в акціях, а ще і рекомендуватиму знайомим та колегам випробувати свою вдачу», - коментує Галина Шпильова, власниця новенького iPhone 8 із Дніпра. 

Позиціонування Креді Агріколь - «Весь банк саме для Вас», тому банк прагне бути не тільки надійним фінансовим партнером, а й дарувати моменти радості, втілювати в життя мрії клієнтів. Слідкуйте за новинами банку та беріть участь в майбутніх акціях.  

Чекаємо на вас у наших відділеннях!

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно