Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Другий випуск проекту «Агрошкола» Креді Агріколь Банку

02 Вересня 2021

 1 вересня відбулася урочиста церемонія з нагоди другого випуску Агрошколи Креді Агріколь Банку. 21 співробітник банку з головного офісу та регіонів став випускником проекту, в рамках якого надають унікальні теоретичні знання та практичні навички у сфері агробізнесу.

«Креді Агріколь відрізняється на ринку унікальним поєднанням фінансової та аграрної експертизи. Ми постійно інвестуємо в підготовку і розвиток висококваліфікованих експертів ринку. Проект «Агрошкола» відіграє ключову роль у цьому процесі. В рамках другого випуску 21 співробітник банку поглибив свої знання в агросфері, вони стали ще ближчими до наших клієнтів. Проект динамічно розвивається і вже сьогодні стартувало навчання третього набору студентів!» − розповідає Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь Банку. 

Агрошкола від Креді Агріколь – це навчальний проект, що започаткований у 2018 році та наразі охоплює усі регіони та підрозділи банку. Особливістю проекту є, окрім отримання теоретичних знань, розгляд практичних кейсів. Так, цього разу під час навчання студенти відвідали виробничі потужності 11 агроклієнтів банку, серед яких були представники міжнародного та середнього корпоративного бізнесу, а також малого та середнього бізнесу.

«Ідея створити власний проект «Агрошкола» з’явилася у нас років три тому, коли постало питання: що ще ми можемо зробити в стратегічному для банку напрямі агро. Для агроклієнтів є дуже важливим, коли банк розуміє специфіку та особливості аграрного бізнесу, тож ми вирішили поглибити знання наших співробітників в агрономії, ветеринарії та інших напрямах агродіяльності. Потрібен був комплексний підхід та практичні навички. Так і народилася Агрошкола. За цей час вже 50  випускників досконально вивчили аграрну справу. Про наш проект дізнався весь ринок, а минулого року він отримав звання «Кращої програми з розвитку лідерів» в рамках Премії HR-бренд Україна. Я пишаюся командою Креді Агріколь, яка не зупиняється у своєму розвитку та постійно поглиблює свої знання!» − розповідає Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

Навчальний курс Агрошколи включає в себе 6 модулів та тестування, за результатами якого студенти отримують дипломи та нагороди за найкращі досягнення у навчанні. В якості спікерів виступають агроексперти банку, а також представники провідних агрокомпаній ринку.

 «Для всіх нас Агрошкола − це не тільки унікальний навчальний проект, а й душа банку. Дуже важливо, що проект живе і динамічно розвивається. Кількість заявок на навчання щороку зростає, а серед бажаючих ─ не лише співробітники банку, а й наші клієнти і партнери. Тож ми плануємо й надалі розвивати цей проект, залучати більше учасників та розширювати програму новими цікавими напрямами», − розповідає Наталія Порвіна, керівник департаменту підтримки агробізнесу Креді Агріколь Банку.

1 вересня у банку стартувало навчання третього набору студентів проекту «Агрошкола», в якому беруть участь 30 студентів.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно