Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Другий рік поспіль Креді Агріколь є лідером з кешменеджменту в Україні за результатами опитування Euromoney

28 Жовтня 2024

Другий рік поспіль Креді Агріколь визнано найкращим банком з кешменеджменту (Лідер з кешменеджменту на національному ринку) в Україні у 2024 році за версією міжнародного фінансового журналу Euromoney. Це одна з найпрестижніших нагород у фінансовому секторі, яка включає оцінку в наступних категоріях: Продукт, Послуга, Люди, Технології. Euromoney щорічно проводить опитування серед керівників та фінансових директорів компаній у всьому світі щодо їхньої оцінки якості фінансових послуг й продуктів, які надають банки, і за результатами нагороджує найкращих.

«Ми, в Креді Агріколь Україна, завжди прагнемо підтримувати національну економіку. Банк працює тут понад 30 років, і ми надалі надаватимемо підтримку нашим клієнтам у будь-які часи, починаючи з економічного відновлення! Ми надзвичайно пишаємося цим визнанням знову, будучи провідним банком країни з кешменеджменту за відгуками наших клієнтів. Це свідчить про величезну роботу, зроблену нашими командами задля збільшення можливостей банку на місцевому рівні, починаючи з нашого інструменту для клієнтів CORPEX. Кешменеджмент  є наріжним каменем банкінгу, він спирається на інструменти, але в першу чергу на високу експертизу наших менеджерів, які щодня знаходять рішення для покращення обслуговування клієнтів у будь-яких ситуаціях». — зазначає Александр Чеснакофф, член правління Креді Агріколь.

Під час війни банк продовжує підтримувати клієнтів, поглибив співпрацю з такими міжнародними організаціями, як МФК, ЄБРР, підписав угоду про підтримку бізнесу з USAID та покращує сервіс як у відділеннях, так і онлайн.

Euromoney — авторитетний міжнародний аналітичний журнал про банківські та фінансові ринки, який щорічно обирає та нагороджує найкращі фінансові установи у понад 100 країнах світу, що пропонують своїм клієнтам високоякісні послуги, інноваційні рішення та досвід. Ви можете знайти більше інформації за посиланням: https://www.euromoney.com/surveys/cash-management-survey/results-2024

Креді Агріколь працює в Україні більше 30 років і продовжує демонструвати високий рівень стабільності та надійності навіть під час війни. Банк посів друге місце в рейтингу найбільш стійких банків України за версією порталу «Мінфін». КАУ також визнано найнадійнішою установою згідно з рейтингом Dragon Capital та NV.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно