Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Credit Agricole відновив кредитування автомобілів з пробігом від офіційних автосалонів!

08 Квітня 2024

Ми продовжуємо підтримувати клієнтів, пропонуємо європейські стандарти обслуговування та ексклюзивні умови кредитування на купівлю нових та вживаних автівок.

Наразі фінансування поширюється лише на ті вживані авто, що пропонуються офіційними автосалонами.

Креді Агріколь пропонує 2 програми, в рамках яких ви можете отримати вживаний автомобіль в кредит: “Multistep” та “Лояльна”.

“Multistep” - це програма кредитування автомобілів з пробігом з диференційованою відсотковою ставкою. Максимальний строк – 36 міс., максимальна сума – 2 500 000 грн, процентна ставка у перший рік кредитування 9,99% річних, комісія за видачу кредиту – 1,99% від суми кредиту, реальна річна процентна ставка становить 38,30% річних.

“Лояльна” – це програма кредитування автомобілів з пробігом з фіксованою процентною ставкою, яка залежить від строку кредитування та розміру власного внеску. Максимальний строк – 36 міс., максимальна сума – 2 500 000 грн, процентна ставка – від 5,99% річних, комісія за видачу кредиту – 1,99% від суми кредиту, реальна річна процентна ставка становить 38,30% річних.

Credit Agricole більше 15 років серед лідерів ринку автокредитування в Україні і ми єдині на банківському ринку маємо сертифікат ISO 9001:2015. Навіть під час війни ми фінансуємо купівлю нових автомобілів, а відтепер і автомобілів з пробігом.

Втілюйте свої автомрії разом з міжнародним банком Credit Agricole.

Більше інформації про кредитування на автомобілі з пробігом тут.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно