Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Цілісна екосистема для ІТ-підприємців та ще більше соціальних ініціатив у 2022 році

31 Січня 2023

Колонка члена правління Credit Agricole Стефана Фалліка


Якщо б мене спитали про цей рік у Credit Agricole, то я б сказав так: інвестиції в діджитал та хмарні технології, турбота про людей, благодійність як топ проект. Ні, ми зовсім не збавили обертів, радше навпаки – ще швидше почали запускати цифрові інструменти, що зараз будуть найбільш корисними у відповідь на війну. Ми підготувалися до блекаутів – наша стратегічно важлива інфраструктура має резервні джерела електроживлення. Ми підтримали клієнтів, значно прискорили свою діджиталізацію, продовжили реалізацію майже всіх запланованих проєктів та інвестицій. Зокрема восени запустили CA+ Pro – новий сучасний інтернет-банк, щоб полегшити рутинні фінансові операції для ІT професіоналів та інших приватних підприємців. Наші клієнти можуть здійснювати щоденний банкінг з будь-якої зручного для них місця: дому, кав’ярні, коворкінгу чи з майстерні. Ми щиро сподіваємося, що СА+ Pro повторить успіх нашого мобільного додатку СА+ та стане хітом серед підприємців і креативних індустрій.

Від початку війни наша група Credit Agricole конкретними діями підтримує Україну: припинила свою діяльність в росії та започаткувала фонд солідарності у розмірі 10 млн євро. Ми підтримала клієнтів та команду, забезпечила безперервну діяльність бізнесу, спрямували 20 млн грн на допомогу лікарням


Запуск нового інтернет-банку для ІТ-підприємців під час війни 

За цей рік багато що змінилося, проте незмінним залишилися наша клієнтоорієнтованість та віра в ІТ. Наш новий сучасний інтернет-банк для IT професіоналів CA+ Pro – це результат синергії наших команд та подолання тисячі челенджів. Чому окреме цифрове рішення саме для підприємців? Бо це динамічний та вимогливий сегмент бізнесу, який потребує свіжих та швидких рішень.  З CA+ Pro де б ви не були, ви завжди можете здійснювати платежі та інші операції онлайн на комп’ютері, у планшеті чи смартфоні – як вам зручно. Ну і, звичайно, ми потурбувалися про інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та приємний дизайн.   

Одна із родзинок нового інтернет-банку - можливість подати заявку на отримання електронного підпису безпосередньо в СА+ Pro. Це заощаджує час клієнтів та дає доступ до багатьох цифрових послуг, не тільки фінансових. 

Чого ми хотіли досягнути? Щоб ваш клієнтський досвід був приємним. Саме тому ми подбали про зручний перехід із СА+ Pro в персональний мобільний банк СА+ та про легке підключення клієнтів до СА+ Pro. Підприємці можуть відкрити рахунок у банку повністю онлайн не відвідуючи відділення. Що далі? Ми плануємо нові релізи з корисними опціями та сервісами, але при цьому збережемо інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

Цілісна екосистема продуктів та послуг для ІТ

Ми хочемо, щоб IT професіонали отримували максимум переваг від обслуговування в Credit Agricole, тому комплексно підходимо до їхніх потреб. У нас є спеціальний тарифний пакет IT Professionals та карткові пакети з ексклюзивними сервісами та преміальними послугами: персональний менеджер, експрес-сервіси та бізнес-зали у аеропортах світу тощо.  Зокрема ми пропонуємо пільговий тариф на продаж валюти  - це особливо корисно для підприємців, які займаються міжнародною діяльністю.

Ми розуміємо цінність часу і не хочемо, аби ви витрачали його на рутинні фінансові задачі. Для управління власними коштами у нас є зручний мобільний додаток СА+. До речі,  він в трійці лідерів ринку згідно з відгуками користувачів на App Store і Google Play Store. А ще під час війни ми запустили віддалену повторну ідентифікацію клієнтів, щоб ви не витрачали свій час на візити до відділень та додали нові опції благодійності в додаток, зібрали 33,6 млн грн на допомогу армії та постраждалим від війни.

Акцент на благодійність та екопроекти 

Один із важливих напрямів, в якому ми завжди активні – це благодійність. Часу було обмаль, ми приймали миттєві рішення – з початку війни ми вирішили заощадити наш комерційний бюджет і максимально спрямувати на добрі справи. Це вкрай важливо. Зараз кожна дія на благо – це порятунок життя, це надія на завтра і ці проекти наближають нашу перемогу. Ми як банк вже зробили більше 20 благодійних проектів на понад 20 млн грн від початку війни. А ось волонтерських проектів, які реалізують наші співробітники навіть важко порахувати. Ще ми зараз маємо новий напрям – ми почали залучати допомогу від регіональних банків Групи – це завжди дієві і дуже корисні проекти. Наприклад, нещодавно ми придбали 13 генераторів для соціальних установ у Житомирі.

Credit Agricole – це також про екоініціативи та відповідальне ставлення до споживання ресурсів. Щоб знизити напругу на енергомережі України, ми вимкнули підсвітку на фасадах відділень та всю світлову рекламу. Вже багато років впроваджуємо проекти з енергоефективності: відділення нового формату підключені до системи «Розумний дім», дата центр оснащений сонячною батареєю, триває заміна опалювальних котлів на сучасні енергоефективні, оновлення систем кондиціонування та багато іншого.

Вже 29 років ми на українському ринку і кожен наш клієнт, співробітник і суспільство відчувають підтримку потужної міжнародної групи Credit Agricole.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно