Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Більше 45 000 гривень за перші п’ять днів благодійної кампанії «Кустодіол від Креді Агріколь»

23 Грудня 2021

Більше 45 000 гривень зібрали співробітники банку за перші п’ять днів зі старту  благодійної кампанії «Кустодіол від Креді Агріколь», що реалізована на платформі фонду «Твоя опора». Це понад 70% від запланованої суми. Збір коштів триває до кінця 2021 року.

Найстарший іноземний банк в Україні Креді Агріколь має добру новорічну традицію. Топменеджери банку влаштовують благодійний аукціон, в рамках якого пропонують свої лоти. Кожен небайдужий може долучитися до благодійної кампанії, проте лише співробітники банку можуть взяти участь у розіграші лотів. Для цього потрібно пожертвувати на користь кампанії «Кустодіол від Креді Агріколь» від 300 гривень. На зібрані кошти Креді Агріколь за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбає Кустодіол для маленьких пацієнтів Національного інституту імені Миколи Амосова, які потребують операції на серці.

Ця добра ініціатива проводиться в рамках програми КСВ «We Care!», яка втілюється в банку з 2016 року. Минулого разу співробітники зібрали майже 57 тисяч гривень в рамках новорічного благодійного аукціону від топменеджерів.

Цьогорічні лоти від топменеджерів Креді Агріколь

Cекретний лот від голови правління Карлоса де Корду


Вейкбординг та вейксерфінг з заступницею голови правління Галиною Жуковою


Середземноморські смаки у компанії членів правління Стефана Фалліка та Джорджіо Сопранзі


День на виживання з дітьми в компанії директора з корпоративного бізнесу та агрі-агро Александра Чеснакоффа


Гра у мафію з директоркою з персоналу Оленою Урусовою


Катання на мотоциклах з членом правління Гюнтером Коллєром


Гра у гольф з заступником голови правління Жан-Пєром Палларом


Урок гри у теніс від члена правління Франка Фламана


Вечір джазу та мистецтва з директором департаменту внутрішнього аудиту Лораном Коліном

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, надає весь спектр банківських послуг, є лідером в автокредитуванні та стратегічним партнером для агробізнесу. Банк входить до міжнародної групи Credit Agricole (Франція), лідера в банківському страхуванні та управлінні активами на ринку Європи, банку №1 за версією Euromoney.

Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 264 000 активних приватних клієнтів та понад 31 тисяча бізнес-клієнтів, серед яких 1160 міжнародних та великих корпоративних клієнтів, 1580 середніх корпоративних клієнтів та понад 28480 представників малого, середнього бізнесу та підприємців. За даними НБУ Креді Агріколь входить в ТОП-10 банків за розміром активів. 

Креді Агріколь також соціально свідомий та відповідальний банк. З 2016 року в банку діє масштабна програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка включає 4 основні напрями: благодійність, екоініціативи, волонтерство та турботу про співробітників.

 

Контакти:

Вікторія Торяник, керівниця департаменту бренду та комунікацій Креді Агріколь Банк

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно