Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Apple Pay стає доступним клієнтам Креді Агріколь Банку

06 Серпня 2019

Легкий, захищений та індивідуальний платіжний інструмент

Київ – 6 серпня 2019 р. – Клієнти Креді Агріколь Банку, держателі карток Mastercard та Visa, отримали можливість користуватися Apple Pay - легким, захищеним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість та зручність.

В основі Apple Pay лежать безпека та конфіденційність. Якщо ви додаєте кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість, присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і в захищеному режимі зберігається у мікрочипі «Безпечний Елемент» вашого пристрою. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генеруванню унікального одноразового динамічного захисного коду.

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетову картку через додаток Wallet. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і  пізніших моделей, а також з Apple Watch.

Apple Pay сприяє легкому здійсненню онлайн-покупок у додатках і на веб-сайтах за допомогою Touch ID або подвійного кліка бокової кнопки, а також глянувши на iPhone X, iPhone XS та XS Max, а також iPhone XR для підтвердження операції через Face ID. Завдяки Apple Pay більше немає необхідності вручну вводити довгі реєстраційні форми з контактними даними або повторно вказувати дані про доставку і виставлення рахунку. При оплаті покупок у додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, а також на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і новіших моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому пристрої Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.  

Детальніше про Apple Pay читайте за адресою: http://www.apple.com/ru/apple-pay/ та за посиланням>>

Про Креді Агріколь: 

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти

Управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Communications@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно