Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Александр Чеснакофф призначений на посаду члена правління Креді Агріколь Банк

22 Листопада 2022

18 листопада 2022 року  Александр Чеснакофф призначений на посаду члена правління Креді Агріколь Банк, відповідального за напрями корпоративний бізнес, агрі- агро, малий та середній бізнес, фінансові ринки та лізинг. До цього понад рік він обіймав посаду директора з корпоративного бізнесу та агрі-агро банку та протягом останніх 6 років відігравав ключову роль в розвитку цих бізнес-напрямів, розвиваючи експертизу та підприємницькі ініціативи.

В цілому в групі Креді Агріколь Александр Чеснакофф працює вже понад 16 років. До початку роботи в українському банку, в період з 2012 по 2016 рік, він обіймав керівні посади в корпоративно-інвестиційному банку групи Креді Агріколь в Бордо та Парижі. Зокрема займався напрямом фінансуванням, а також розвитком корпоративного бізнесу. Свою кар’єру розпочинав у компанії Лімагрейн Україна.

Александр Чеснакофф народився 23 грудня 1982 року. У 2006 році закінчив Національний сільськогосподарський інститут, Париж-Гриньон (Франція) як дипломований інженер-агроном за спеціалізацією економіка, суспільствознавство, маркетинг. У 2005 році один семестр також навчався в університеті Іллінойсу в Урбана-Шампейн (США) за спеціалізацією агрономія та стратегія підприємства.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно