Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

750 тис грн на ремонт та оснащення сучасного простору для навчання студентів Дніпровської політехніки

25 Липня 2024

Щоб сприяти розвитку потенціалу майбутніх ІТ-професіоналів, Креді Агріколь спрямував 750 тис грн на ремонт та оснащення сучасного кабінету для навчання студентів національного технічного університету «Дніпровська політехніка». Зокрема, ми передали університету необхідні меблі: столи та  крісла. Відтак навчальний процес у Дніпровській політехніці буде проводитися в максимально комфортних та сучасних умовах.

Цю добру ініціативу банк втілив за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» в межах соціального напряму масштабного проєку для ІТ - Code of Trust, який Креді Агріколь запустив на початку 2024 року.

«Із Дніпровською політехнікою нас поєднують давні партнерські відносини та бажання разом розвивати потенціал молодого покоління в галузі ІТ, яка є однією із пріоритетних для нашого банку. На початку року Креді Агріколь запустив комплексне рішення Code of Trust, яке задовольняє потреби ІТ-клієнтів та завдяки якому ІТ-професіонали легко та швидко розпочинають роботу з нашим банком з будь-якої точки світу. А тепер ми доповнили Code of Trust ще й соціальною складовою і, звичайно, будемо продовжувати розвиватися в цьому напрямі», - Олександр Куркін, член правління Креді Агріколь Банк. 

Code of Trust - це комплексне рішення банку, яке задовольняє потреби як ІТ-компаній, так і індивідуальні потреби розробників, бухгалтерів і власників бізнесів в Україні та за кордоном. Зокрема, онлайн-онбордінг та дистанційне оформлення картки для особистих потреб за декілька хвилин, завдяки чому приватні підприємці легко та максимально швидко розпочинають роботу з Креді Агріколь з будь-якої точки світу. Окрім цього - вигідні тарифи, набір діджитал-рішень для зручного банкінгу онлайн, постійний зв’язок з менеджерами банку, готових знаходити індивідуальні рішення.

Разом із ІТ-індустрією нас об’єднує також і культура благодійності та соціальної відповідальності. Лише від початку війни Креді Агріколь спрямував 144 млн грн на допомогу лікарням та постраждалим.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно