Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

5 000 000 гривень на обладнання для реанімаційної в Чернівцях від Креді Агріколь Банку

22 Травня 2020

Креді Агріколь Банк за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» придбав медичне обладнання на 5 млн гривень для комплексного облаштування реанімаційного блоку лікарні в Чернівцях. Вже незабаром Чернівецька обласна клінічна лікарня отримає все необхідне для інтенсивної терапії хворих: дефібрилятор, фібробронхоскоп, портативний ультразвуковий сканер, монітори пацієнта (6 од.), інфузійну помпу, функціональні ліжка (3 од.), інфузомати одношприцеві (6 од.) та двошприцеві (11 од.). Медичне обладнання від японських, німецьких та литовських провідних виробників, а також рекомендоване українськими лікарями з точки зору його ефективності.

«Чернівецька область опинилася в епіцентрі пандемії COVID-19: тут одні з найвищих показників по захворюваності. Ситуація в області ускладнюється ще й тим, що медичне обладнання потребує модернізації, що суттєво допомогло би лікарям. Тому третій етап благодійної допомоги в рамках програми «We Care!» ми вирішили спрямувати саме в цей регіон. Ми порадилися з лікарями, яка допомога зараз найбільш необхідна. І зрозуміли, що потрібно комплексно обладнати реанімаційний блок Чернівецької обласної лікарні, закупити все необхідне обладнання для порятунку пацієнтів у критичних станах. Наш підхід ― з поглядом у майбутнє, адже обладнання знадобиться не тільки хворим на коронавірус, воно десятки років після закінчення пандемії рятуватиме життя», ― коментує Карлос де Корду, Голова Правління Креді Агріколь Банку.

Чернівецька обласна клінічна лікарня надає медичну допомогу пацієнтам із захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19 та загалом розрахована на 600 пацієнтів.

«Реанімаційний блок Чернівецької обласної лікарні потребує глобальних інвестицій на капітальний ремонт та закупівлю нового обладнання. Те, що є в наявності, морально застаріло та відпрацювало свій ресурс. Тому рішення Креді Агріколь допомогти саме цьому відділенню дуже правильне та своєчасне. Це не перший благодійний проект банку. Креді Агріколь розуміє, як важливо надавати системну допомогу лікарням, які допомагають пацієнтам боротися із коронавірусною інфекцією», ― коментує Валерія Татарчук, засновниця і генеральна директорка благодійного фонду «Твоя опора».

Цей благодійний проект ― наймасштабніший за всю історію роботи банку в Україні. Він – частина глобальної програми корпоративної соціальної відповідальності Креді Агріколь «We Care!». Загалом з початку 2020 року банк спрямував на підтримку медичних закладів 6 300 000 грн. У березні цього року банк придбав апарат штучної вентиляції легенів вартістю 700 000 гривень для Київської міської клінічної лікарні №17. У квітні Креді Агріколь в партнерстві з Mastercard придбав медичне обладнання на суму 1 100 000 гривень для Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні та Київської міської клінічної лікарні №17. На ці кошти було закуплено дефібрилятор, монітори пацієнта, пульсоксиметри та інфузійні насоси, які допомагають пацієнтам боротися із критичним перебігом хвороби.

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно