Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

3,7 млн гривень на медичне обладнання для Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні

25 Квітня 2022

Креді Агріколь разом із благодійним фондом «Твоя опора» передали Запорізькій обласній клінічній дитячій лікарні 2 апарати штучної вентиляції легень та 5 моніторів пацієнта загальною вартістю 3,7 млн гривень. Тут рятують діток, які мають важкі травми, а також поранених із регіонів, де точаться бої. Добра ініціатива Креді Агріколь реалізована в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» та за підтримки благодійного фонду «Твоя опора».

В цілому 4 медичні заклади та дитячі будинки із Запорізької, Житомирської та Закарпатської областей вже отримали допомогу від Креді Агріколь. Банк придбав для них необхідне медичне обладнання, медикаменти та матраци. Окрім Запорізької обласної клінічної дитячої лікарні допомогу отримали Овруцька міська лікарня, Виноградівський дитячий будинок-інтернат та Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків.

Креді Агріколь продовжує підтримувати суспільство. Від початку війни банк спрямував 10,77 млн гривень на допомогу постраждалим від війни, а Група проявила солідарність з українцями та призупинила свою діяльність у Росії. Більше про добрі справи банку тут https://credit-agricole.ua/o-banke/we-care

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно