Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

21 травня деякі платежі в мобільному додатку СА+ та Інтернет-банку будуть недоступні через планові технічні роботи в банку

20 Травня 2022

Шановні клієнти, 21 травня ми проводимо планові технічні роботи з метою посилення безпеки банківських систем, тому у мобільному додатку СА+ та Інтернет-банку будуть тимчасово недоступні деякі опції з розділу «Платежі». Тож краще спланувати наперед свої грошові транзакції.

Раді повідомити, що найбільш затребуваний функціонал буде працювати, а саме: перекази з картки на картку, поповнення балансу мобільного телефону, оплата комунальних послуг та операції з мобільними заощадженнями. Також користувачі СА+ та Інтернет-банку зможуть перевірити баланс свого банківського рахунку. Звичайно, розрахунки карткою в мережі Інтернет та торговельній мережі працюють 24/7 без обмежень: наші клієнти можуть вільно здійснювати покупки. Ми потурбувалися про те, щоб все найнеобхідніше було доступне.

Ми робимо все можливе, щоб найулюбленіші цифрові канали наших клієнтів якомога скоріше запрацювали в повноцінному режимі.

Дякуємо вам за розуміння!

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно