Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

2016 – рік під знаком зростання та дохідності

18 Липня 2017

Креді Агріколь Банк презентує річний звіт за результатами роботи у 2016 році.

«Для Креді Агріколь Банку 2016 рік залишиться першим післякризовим роком як з точки зору бізнесу, так і фінансів, адже банку вдалося досягти значного розвитку усіх напрямів діяльності та суттєво збільшити свою прибутковість», - зазначає Режіс Лефевр, член Правління, фінансовий директор Креді Агріколь Банку.

На сторінках річного звіту можна не лише ознайомитися з показниками діяльності банку, але й дізнатися більше про глобальні орієнтири, ключові показники, досягнення банку та бізнес-ліній зокрема.

За оцінкою Голови Правління Креді Агріколь Банку Жан-Поля Пьотровскі, банк продемонстрував стійкість і відповід­ність своєї бізнес-моделі, отримавши дуже хо­роший чистий дохід у розмірі 808 млн грн, що на 83% більше порівняно з 2015 роком. Цей результат дозволив банку посісти 4 місце серед найприбутковіших фінустанов 2016 року. Пан Пьотровскі зазначає, що  досягти такого результату вдалося завдяки позитив­ній динаміці бізнесу, чіткому контролю за витра­тами і суттєвому покращенню співвідношення витрат до доходів.

Річний звіт містить також матеріал про ключові тенденції української економіки у 2016 році та погляд на 2017 рік, а ще блоки, присвячені важливим складовим будь-якої сучасної компанії, - комплаєнса та корпоративної соціальної відповідальності.

Дізнайтеся більше за посиланням.

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45,  електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно