Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

2 мільярди гривень автокредитів менше ніж за 8 місяців – новий рекорд Креді Агріколь

30 Серпня 2021

Цьогоріч Креді Агріколь видав 2 мільярди гривень автокредитів менше ніж за 8 місяців, продемонструвавши кращі показники навіть у порівнянні з докризовим періодом. Це результат низки змін, які реалізувала команда банку, зокрема щодо оптимізації швидкості прийняття рішень по кредиту та пакету документів, можливості фінансування КАСКО в кредит. Креді Агріколь також оновив продукт без довідки про доходи з початковим внеском 50% та переглянув і спростив внутрішні правила погодження заявок на кредит.

«Від початку року ми взяли високий темп з видачі автокредитів, у квітні встановили рекорд - уклали угод на загальну суму 315 мільйонів гривень і ось вже в серпні перетнули позначку 2 мільярди гривень. Злагоджена командна робота, багаторічна експертиза і, звичайно, прихильність наших клієнтів – це головні компоненти успішної діяльності Креді Агріколь. А ще ми комплексно підходимо до вирішення задач наших клієнтів: окрім кредиту пропонуємо страхові продукти від партнерів банку. А віднедавна оформити Автоцивілку можна і в мобільному додатку СА+. Люди знають наші програми автокредитування та радять їх друзям і знайомим. І це для нас – найголовніше!» - розповідає Роман Буніч, директор департаменту продаж через альтернативні канали та партнерів Креді Агріколь Банку. 

Креді Агріколь уже 6 рік поспіль є лідером у номінації "Автокредит" щорічного рейтингу "50 провідних банків України" та єдиний серед банків має сертифікат ISO 9001 в напрямі «Автокредитування». А це - гарантія якості обслуговування та жодних прихованих комісій. Банк пропонує ексклюзивні умови кредитування з понад 15 провідними автовиробниками, серед яких: Renault, Citroen, Peugeot, Toyota, Nissan, Opel, Mazda, Suzuki, BMW та інші. Дізнавайтеся більше про умови автокредитування та залишайте онлайн-заявку тут

 

Про Креді Агріколь:

АТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 280 000 активних приватних клієнтів та 17 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!»

 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку 

Електронна пошта: Viktoriia.TORIANYK@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно