Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов у ТОП-20 найвпливовіших діячів фінансової системи України

30 Березня 2018

Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку, увійшов у ТОП-20 найвпливовіших діячів фінансової системи України за результатами рейтингу журналу «Власть Денег».

«До попереднього списку для рейтингування ми включили представників як державного, так і недержавного секторів, а також владних органів, що регулюють фінансові ринки і потоки. При ранжуванні враховувалися різні об'єктивні чинники (професіоналізм, досвід роботи, команда співробітників, посадові повноваження, службове становище), а крім того, згадування в ЗМІ цих осіб і громадський резонанс від їх діяльності», - коментують у редакції видання «Власть Денег». 

До групи Креді Агріколь Жан-Поль Пьотровскі приєднався 37 років тому, розпочавши свою кар'єру в банку Індосюез і продовживши її як у Франції, так і за її межами (Люксембург, Саудівська Аравія, Великобританія, Польща) в таких напрямах як генеральна аудиторська інспекція, приватний банкінг, корпоративний, роздрібний банкінг, споживче кредитування.  

У 2014 Жан-Поль Пьотровскі призначений заступником Голови Правління, з березня 2015 року обіймає посаду Голови Правління. 

Під головуванням Жан-Поля Пьотровскі Креді Агріколь Банк демонструє позитивну динаміку. Так, у 2016 році банк увійшов у ТОП-5 найприбутковіших фінансових установ України, а в 2017 - у трійку найприбутковіших банків. Також Креді Агріколь Банк отримує високе визнання експертів ринку, зокрема найвищий можливий національний довгостроковий рейтинг Fitch в Україні – AAA.

У грудні 2017 року Жан-Поль Пьотровскі був обраний президентом Французько-української торгово-промислової палати (CCIFU - Chambre de Commerce et d'Industrie Franco-Ukrainienne).

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно