Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Запрошуємо на «Українські тижні у французькому банку»

06 Серпня 2019

Креді Агріколь запрошує клієнтів на «Українські тижні у французькому банку»! Святкуймо разом 28-му річницю незалежності України!

З 12 по 30 серпня 2019 року завітайте у відділення банку, оформіть один із акційних продуктів та отримайте гарантовані подарунки – power bank, плед-подушку, спортивну пляшку чи еко-сумку. Крім того, відкрийте один із акційних депозитів та отримайте можливість підвищити стандартну процентну ставку максимум на 5 пунктів. Детальніше читайте в умовах проведення акції.

«Майже протягом усього часу становлення незалежної України Креді Агріколь підтримував розвиток економіки країни. Ми прагнемо бути надійним фінансовим партнером для різних сегментів клієнтів, надаючи якісний банкінг європейської якості. Креді Агріколь вдячний клієнтам за їхній вибір та довіру і разом із клієнтами ми продовжуємо святкувати День незалежності! З радістю запрошуємо завітати на «Українські тижні у французькому банку» та отримати приємні подарунки», - коментує Галина Жукова, заступник Голови Правління, відповідальна за роздрібний бізнес та мережу Креді Агріколь Банку

Акція проводиться на всій території України, за винятком тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військової операції Об’єднаних сил, у період з 12.08.2019 року і допоки подарунки є у наявності, але не довше ніж до 30.08.2019 року включно.

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно