Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

«We Care!»: Креді Агріколь Банк відновив дитячий спортивний басейн

25 Червня 2018

Креді Агріколь Банк - соціально свідомий та відповідальний банк, тому він продовжує вести активну благодійну діяльність. Ще один важливий реалізований проект – відновлення за рахунок банку дитячого спортивного басейну у комплексі «Спортіум», розташованому у Миколаївській області. 

Протягом травня у дитячому комплексі відбувалися ремонтні роботи з відновлення застарілого й неробочого басейна, щоб уже влітку діти могли розпочати тренування.

«Окрім стабільних фінансових показників, власного професійного розвитку, ми також направляємо свої зусилля на підтримку здорового суспільства. Підтвердження цьому – успішно втілені в життя благодійні ініціативи, серед яких - масштабна реконструкція спортивного басейну в дитячому комплексі «Спортіум». Ми усвідомлюємо проблему нестачі спортивного обладнання, майданчиків та залів, тому інвестуємо в її рішення, тим самим популяризуємо здоровий спосіб життя та розвиваємо спортивне майбутнє країни», - коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.  

Відкриття басейну було приурочене спеціально до Дня захисту дітей та початку літнього сезону. З 2 до 4 червня у «Спортіумі» відбувся відкритий всеукраїнський кубок з плавання, де оновлений спортивний басейн вперше випробували маленькі спортсмени. На урочистому заході Креді Агріколь Банк представила Галина Нечаєва, директор з персоналу, та вручила заслужені нагороди переможцям різних вікових категорій. 

«Спортіум», як один із найбільших дитячих спортивно-оздоровчих комплексів в Україні, забезпечує різносторонній розвиток дітей, поєднує в собі оздоровлення, спортивне загартування разом із розвагами та творчістю. Ми дуже вдячні Креді Агріколь Банку за допомогу у відновленні басейну. Адже це саме те, чого так не вистачало нашим дітям! Тепер вони зможуть не тільки повноцінно відпочивати, а й займатися спортом», - коментує Юрій Лощиць, директор спортивно-оздоровчого комплексу «Спортіум».  

«Спорт, здоровий спосіб життя, підтримка молоді - ці цінності важливі для нашого банку. Ми піклуємося про повноцінне та щасливе дитинство молодого покоління. Цей проект вважаємо важливою інвестицією у майбутнє. Ми дякуємо комплексу «Спортіум» за неймовірну відданість спорту. Ваші зусилля неоціненні!», - коментує Галина Нечаєва, директор з персоналу Креді Агріколь Банку.    

Проект був реалізований у рамках програми корпоративної соціальної відповідальності банку «We Care!», що стартувала у 2016 році. Ця програма охоплює такі напрями:

- турбота про співробітників;

- благодійність та волонтерство;

- піклування про навколишнє середовище;

- спонсорство.

У 2017 році бюджет програми «We Care!» був збільшений вдвічі, що свідчить про розширення масштабів проекту та сталі наміри інвестувати в соціальні ініціативи. 

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» — сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи преміум-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. Креді Агріколь Банк — соціально свідомий та відповідальний банк, що підтверджує свій статус безліччю реалізованих проектів в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!».  

Контакти

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банку

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно