Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

#We Care! Креді Агріколь Банк передав 176 одиниць техніки на благодійність

20 Листопада 2017

Креді Агріколь Банк продовжує робити добрі справи в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», відкриваючи нові напрями доброчинності.

14 листопада Креді Агріколь Банк завершив першу масштабну хвилю нового проекту «Техніка на благо» з передачі техніки, яка знаходилася у матеріальному фонді банку. В рамках проекту доброчинність була спрямована на технічне забезпечення дитячих будинків, шкіл-інтернатів та інших неприбуткових організацій, які звернулися за допомогою. Загалом 176 одиниць техніки роз’їхалися до 17 організацій, які знаходяться в різних куточках України. Банк взяв на себе абсолютно всі витрати, пов’язані з доставкою та врученням техніки кожному закладу.

«Як сильний та прогресивний банк ми усвідомлюємо важливість проектів корпоративної соціальної відповідальності. Ми прагнемо не просто будувати успішний бізнес, але й бути корисними для суспільства, робити внесок у розвиток країни, допомагати тим, хто цього потребує, та зрештою дбати про майбутнє. Тож, ще одним важливим напрямом благодійної діяльності банку став проект «Техніка на благо» з передачі комп’ютерної техніки неприбутковим організаціям. Ми вважаємо, що у цифрову еру технічне оснащення дитячих будинків, шкіл-інтернатів чи інших соціальних організацій є вкрай важливим. Адже це запорука цифрового розвитку, розширення можливостей для навчання та перші кроки для формування діджитал світогляду майбутнього покоління. Ми раді, що можемо спрямувати ресурси матеріального фонду банку на добрі та корисні справи. І, безумовно, продовжимо розширювати географію проекту та залучати все більше організацій», - коментує Патріс Обер, член Правління, операційний директор.

Програма корпоративної соціальної відповідальності «We Care!» була започаткована у банку у 2016 році. Загалом вона спрямована на кілька важливих сфер: зелені ініціативи, піклування про співробітників та благодійність. Банк постійно розширює межі власної благодійної діяльності, спрямовуючи зусилля на підтримку медичних закладів та здоров’я суспільства, допомогу дитячим будинкам та внесок у майбутнє. Проект «Техніка на благо» саме про внесок у майбутнє, адже персональні компютери для неприбуткових закладів - це можливість технологічного розвитку і осучаснення. Цей проект довгостроковий, після завершення першої хвилі банк знову формуватиме перелік дитбудинків та шкіл-інтернатів, які потребують комп’ютерів.   

Проект ініційований на початку року та реалізований за участі команд з різних підрозділів банку: департаменту логістики, департаменту інформаційних технологій, департаменту закупівель та ресурсного адміністрування, керівників регіональних відділень та команди управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій, яка виступила координатором проекту. Дякуємо колегам за чудову внутрішню синергію задля ще однієї доброї справи!

Про Креді Агріколь:

ПАТ «Креді Агріколь Банк» - сучасний універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі - Credit Agricole Group (Франція). Група є головним партнером французької економіки та однією з найбільших банківських груп Європи. Це провідний роздрібний банк в Європі, що також має найбільший портфель активів в управлінні, є першим у галузі банківського страхування та третім у сфері проектного фінансування в Європі. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг бізнесу та приватним клієнтам, включаючи VIP-клієнтів. Банк приділяє особливу увагу співробітництву з компаніями агропромислового комплексу. Надійність та ділову репутацію Креді Агріколь в Україні підтверджують найвищі з можливих рейтинги Fitch, лідерські позиції в рейтингах стійкості банків, надійності банківських вкладів та найприбутковіших банків, а також 300 000 активних приватних клієнтів та 18 000 корпоративних клієнтів, серед яких міжнародні корпорації, великі українські компанії та представники малого та середнього бізнесу. 

Контакти:

Вікторія Торяник, начальник управління зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій Креді Агріколь Банк

Тел.: +38 044 581 07 45, електронна пошта: Viktoriia.Torianyk@credit-agricole.ua

 

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно