Програма винагород Mastercard
Каталог подарунків Mastercard
Online чат
Онлайн консультант
Очікування оператора...
Онлайн консультант

Вирушайте до Канн із Mastercard від Credit Agricole!

25 Лютого 2017

Розраховуйтеся преміальною карткою Masterсard Gold, World, Platinum від Credit Agricole через POS-термінали та/або у мережі Інтернет з 25.02.2017 до 25.04.2017 та отримайте унікальну можливість відвідати Каннський кінофестиваль!


Цього року в Каннах відбудеться 70-й міжнародний кінофестиваль, що збере найяскравіших зірок сучасності на одному червоному килимі. Подорож на Каннський кінофестиваль* – це Ваша унікальна можливість опинитись за кулісами однієї з найгучніших кіноподій світу. Лазурний берег Франції збирає найвідданіших фанатів кіномистецтва і Ви можете стати одним із них!

Тож частіше розраховуйтеся преміальною карткою Masterсard від Credit Agricole та отримуйте більше шансів виграти незабутню та дивовижну подорож до Канн!

*«Подорож* на Каннський кінофестиваль» означає сертифікат, що надає можливість отримати переможцеві та особі, що його супроводжує, поїздку до міста Канни (Франція) на три дні (25-27.05.2017) та включає такі послуги:

  • авіапереліт Київ – Ніцца – Київ;
  • трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання (місто Канни);
  • проживання у готелі рівня не нижче 4 зірок;
  • квитки на відвідування показу фільмів згідно з програмою Каннського кінофестивалю;
  • інші розважальні заходи, які визначає організатор (Priceless Surprise).

УВАГА! Для отримання Заохочення Акції Переможцю Акції та супроводжуючій особі потрібно мати відкриту візу Шенгенської зони, у разі відсутності в Учасника Акції, який здобув право на отримання Заохочення Акції, відкритої візи Шенгенської зони Замовник/Виконавець має право відмовити такому Учаснику Акції у врученні Заохочення Акції та перейти до Резервного переможця без жодних компенсацій, пов'язаних з такою відмовою!
Акція проходить з 25.02.2017 до 25.04.2017 включно на всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих територій.

Офіційні правила Акції >>

* Кількість подрожей, які будуть розіграні – 2 шт. Кожна з них на 2 особи

Контакт центр Credit Agricole
0 800 30 5555 Безкоштовно